«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Відрубати півдержави: Московський патріархат хоче поласувати Лівобережною Україною

Протоієрей Російської православної церкви Всеволод Чаплін зробив заяву, що Росія повинна вимагати згоду країн Заходу на захоплення РФ частини України за відмову від підтримки президента Сирії Башара Асада

Росії доведеться пожертвувати Москвою і Санкт-Петербургом і домагатися в переговорах з США обміну президента Сирії Башара Асада на Україну.

Таку заяву висловив екс-спікер Російської православної церкви, протоієрей Всеволод Чаплін в своєму пості на Facebook: "Йдуть інтенсивні переговори з американцями щодо Сирії. І головне тут – не проміняти на страхи волю, майбутнє, самостійність Росії і її місце у світі. І мову треба вести не лише про Сирію і не тільки про Близький Схід. Вимагають усунути Асада – можна на це піти, але забезпечити обрання ще більш жорсткої фігури або поділити Сирію на кілька етноконфесійних держав... Проте натомість треба в ультимативній формі заявити, що ми застосовуємо щодо Києва і всієї нинішньої лівобережної України ті ж принципи захисту співгромадян і співвітчизників, що були застосовані в Криму".

Протоієрей також підкреслив, що Росії буде тільки краще, якщо її найбільші міста знищать в результаті війни з Заходом.

Підсумувавши, Чаплін також сказав:
"Потрібно дати зрозуміти: на відміну від американців, ми абсолютно не боїмося руйнування великих міст. Чого боятися людям, що живуть вічністю? Москвичам і пітерцям рекомендую за найближчі два-три дні сповідатися і причаститися. А глибинна Росія без мільйонників, з їх кислотною піною, тільки краще жити буде".

Джерело

Все буде Україна