«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Війни в Європі рідко починаються у середу": Посол Росії в ЄС заявив, що жодного нападу на Україну не буде

Посол Росії в Європейському союзі Володимир Чижов заявив, що РФ не збирається йти на ескалацію і вторгнення на територію України. За його словами, жодних доказів про напад західні країни не надали, передають Патріоти України.

Також він зазначив, що ситуація розрядиться, коли партнери прислухаються до побоювань Росії щодо питань безпеки. Про це Чижов розповів у інтерв'ю Die Welt.

Дипломат наголосив, що найближчим часом жодного повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації не відбудеться.

"Я можу запевнити вас, що стосується Росії, цієї середи нападу не буде. Жодної ескалації не буде ні наступного тижня, ні наступного тижня, ні найближчого місяця. Війни в Європі рідко починаються в середу", – сказав Чижов.

Крім того, він нарік, що повідомлення про можливий наступ РФ на Україну в ніч 16 лютого нічим не були обґрунтовані. За словами Чижова, у такому разі подібні заяви можна сприймати як наклеп.

"Коли ви висуваєте звинувачення – особливо дуже серйозні звинувачення проти Росії – ви також повинні надати докази. В іншому випадку це наклеп. Так де докази?", – заявив посол.

Також він підкреслив, що коли Захід прислухається до побоювань Росії, процес розрядки не забариться. Чижов додав, що це було б на користь усіх європейців, а також усіх інших народів світу.

Все буде Україна