«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Влада бреше на кожному кроці - як виявляється "коронавірусні кошти" вже майже вичерпано, хоча Шмигаль недавно заявляв, що їх практично не чіпали

Бюджетний Фонд боротьби з COVID-19, який становить 64,7 млрд грн, на сьогоднішній день практично вичерпаний. Гроші здебільшого пішли на виплати українцям, які постраждали від карантину.

Про це міністр фінансів Сергій Марченко сказав в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

“Ми вже практично підійшли до того часу, коли можна сказати, що фонд-COVID ми вичерпали”, – сказав він.

Разом з тим, ще 3 липня на "Свободі слова"   Савіка Шустера прем'єр-міністр України  Денс Шмигаль заявив, що "коронавірусні кошти" практично не чіпали. З 76 мільярдів освоєно 1,9 мільярдів, а решту приберегли для стабілізації економіки. Детальніше тут.

Кому вірити прем'єру чи міністру фінансів? Гроші є чи їх не має, і якщо гроші потратили тоді на що і який від того результат, якщо коронавірус в Україні не те що подолано, а взагалі ми рухаємося в напрямку регресії та заморожування економіки?

Можливо ніхто не бреше і влада розтринькала 60 мільярдів гривень за 2 тижні?

Шмигаль про гроші на коронавірус

Так в нас і виходить, - одні політики говорять одне, інші - інше, але по факту ми котимося в прірву. Недавно президент України заявляв, що кілометр дороги Україні обходиться в мільйон доларів, хоча фактично на кілометр дороги витрачається 10 млн доларів. Всього в десять разів помилився президент, і, звичайно, не в користь народу!

Все буде Україна