«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Володя ти знущаєшся?": нові обіцянки Гройсмана вивели українців з себе (відео)

Українці запевняють, що отримати допомогу не так то просто

У суботу, 20 жовтня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розмістив багатообіцяючий відеоролик для молодих батьків. Так, за словами прем'єра соцдопомогу при народженні дитини нібито можна оформити онлайн і всього за 15 хвилин. Відео Володимир Гройсман виклав на своїй сторінці в Facebook. Він навів приклад з молодим чоловіком, який влітку став батьком.

"Допомогу при народженні дитини він оформив за 15 хвилин на сайті Урядового порталу у розділі" Електронні послуги ", - додав Гроссман.

Також він зазначив, що допомога при народженні дитини онлайн уже оформили 20 000 сімей в Україні.

"В цілому вже 20000 молодих сімей скористалися послугою онлайн. Кажуть, це швидко і зручно ", - пише Гройсман.

Але ось реальні українці, яких у відеоряді не показали, запевняють, що отримати допомогу не так то просто, сервіс дуже погано працює або не працює зовсім. А в соціальних службах багатьом батькам кажуть приходити особисто і оформляти на місці, тому що в електронному вигляді оформити не вийде. На цей рахунок під постом прем'єра вже назбиралося достатньо гнівних коментарів.

Так українці впевнені, якби платили нормальну зарплату і не підвищували ціни на комунальні послуги, то соцдопомога на дітей була б не потрібна.

"Василь Воронов: "Тепер Артем може витратити ці гроші на газ"; Volodymyr Zhygadlo: "цього вистачило заплатити за три тижню користуватись газопостачанням після підвищення тарифу, який Володимир Гройсман обіцяв не підвищувати"; Vova Ter: "а з новими тарифами він кожен місяць буде додатково зі своєї зарплати платити 200-500грн додатково за газ, опалення і гарячу воду - однією рукою дали другою рукою забрали з відсотками –браво". Також українці підкреслили, тих копійок, які виплачує держава, вистачає лише на оплату газу.

"Кирило Антонець: "не працює цей сервіс, що він глючить!!! ви не можете вибрати деякі поля для заповнення, а без них неможливо продовжити!!! Як завжди - дешевий піар"; Артем Шишак: "800 грн в місяць!!! Володя ти знущаєшся?"

Джерело

Все буде Україна