«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Володимир Парасюк: Порошенко – це корупціонер і злодій. Зеленський – це той, хто повірив, що 73% – це цифра, яка дозволить йому робити все, що захочеться

Порошенко – це корупціонер і злодій, який дуже добре знає як і коли перефарбуватись. Для нього патріотизм – це те, що можна в певний період конвертувати у владу, а владу, в свою чергу, в готівку. Ніколи не повірю, що людина, яка ще 10 років тому виступала проти української нації в один момент змінилась і почала думати інакше. Тому з Порошенка можна ліпити будь-кого, але точно не патріота, чи націоналіста.

Зеленський – це той, хто повірив, що 73% – це цифра, яка дозволить йому робити все, що захочеться і всі тихо будуть вірити. Але 73% – це лише відсоток людей, які прийшли на вибори і проголосували за нього як кандидата. Хоча, здебільшого, це були голоси проти політики Порошенка і ніхто особливо не приглядався до передвиборчої програми. Головним аргументом була зміна корупційної системи. А рейтинг зараз стрімко падає, бо запити виконуються не ті. Але час у Зеленського ще є. Мало, але є.

Все буде Україна