«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтер: “Херсон 21 листопада. Добова температура мін. -5 ° макс. + 4 °. “Регіонала” Бойка зустрічають діти у одних сорочках”

Скандальний депутат від проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко позавчора, 21 листопада, завітав до Херсона, де відвідав Школу гуманітарної праці. Задля проведення урочистої церемонії зустрічі одіозного парламентарія співробітники навчального закладу додумалися вивести дітей на мороз. Причому інформацію про приїзд проросійського політика в школу розмістили на сторінці школи в Facebook. «Як годиться в народі, дорогих гостей зустрічають хлібом і сіллю, так і учениці ШГП Сугак Валерія і Сугак Олександра зустріли дорогого гостя», – сказано в описі до фото.

Настільки скандальна ситуація не залишилася непоміченою, на її миттєво відреагував активіст і блогер Роман Донік, категорично розкритикував дії вчителів і керівництва школи за «жертвованіе» дітьми на догоду проросійському політику Бойку.
«Херсон, 21 листопада. Добова температура мін. -5 ° макс. + 4 °. У навчально-виховному комплексі Херсонської обласної ради дітей поставили на вулицю в сорочках зустрічати «регіонала» Бойка », – гнівно відреагував Роман Донік. Він додав, що йому не подобається така реформа освіти від команди Зеленського. До того ж, абсолютно очевидно, що його приїзд до школи Херсона є дешевим піаром.

Все буде Україна