«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Волонтер Віталій Дейнега: Подивився кілька жартів “Кварталу”. Тепер не можу зрозуміти, чому вони ображаються на “наркомана” і “клоуна”?

Відомий волонтер, керівник фонду “Повернись живим”, Віталій Дейнега на своїй сторінці у фейсбук поділився враженнями від перегляду продукції студії “Квартал 95”: “Подивився кілька жартів “Кварталу”. Тепер не можу зрозуміти, чому після років знущань над дружиною, дітьми і здоров’ям свого суперника вони ображаються на “наркомана” і “клоуна”. Краще б раділи що в кабіну досі не прилітало за такий гумор.”

У вівторок, 16 квітня, на прес-конференції Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив результати соцопитування, проведеного з 9 по 14 квітня. Методом особистого інтерв’ю опитано 2004 респондентів, що мешкають у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 3-х ступеневою стохастичною вибіркою з квотним відбором на останньому ступені, що репрезентативна для населення України віком від 18 років.

За даними КМІС, кандидат у президенти Володимир Зеленський у другому турі виборів може набрати 72,2% голосів українців, які визначилися з вибором і підуть голосувати.

За чинного президента Петра Порошенка проголосують 25,4%. Найактивніше кандидатуру Зеленського готові підтримати у східних областях України.

Пише - prefiksblog.co.ua

Все буде Україна