«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вона зникла на три дні, щоб перевірити для кого важлива насправді. Результати перевірки змусили її плакати

Псuхологи радять зникнути на три дні, сховатися від усіх. Щоб зрозуміти, для кого з людей, що оточують вас (приятелів, друзів, родичів, близьких) ви реально важливі. Вона провела цей експеримент. Експеримент вдався. А три дні змінили її повністю і остаточно. Жінка видалила свої акаунти в соціальних мережах, відключила мобільний телефон, щоб не реагувати на дзвінки та повідомлення. Вона пішла з інтернет-простору і поля зору оточуючих.

Ці три дні вона провела дивно. Тиша. Ні дзвінків, ні сигналів, ні порожніх розмов, ні всього іншого. І думала про те, скільки ж у неї буде без відповіді викликів і повідомлень на мобільному і в месенджері.

Це було трохи схоже на гру. Вона уявляла, що буде всім пояснювати, куди ж вона зникла. Всі здивуються і, можливо навіть, піднімуть шум.

Вона гуляла по осінньому парку, сходила в кіно, сиділа в кафе з чашкою ароматної кави. І все думала, думала, як це все дивно – пожити три дня не зовсім звичайним життям.

І ось нарешті настав день ікс.

Читайте також: Почуття у нас з дружиною охололи, а потім я завів кoханку. І лише тоді зрозумів, з яким чyдoвиcькoм жив весь цей час

Вона тримає з хвилюванням мобільний телефон, включає його, вводить пароль. І бачить: 23 пропущених дзвінка, 14 повідомлень.

Мало? Можливо.

Так буде, що за три дні відсіються всі ті, з ким ще вчора були «не розлий вода», танцювали, веселилися …

Молода жінка відкрила список пропущених дзвінків. Всі вони були від одного абонента, і повідомлення – теж! Від того, хто не зрадить і не залишить ніколи. Вона тримала мобільний в руці, на екрані світилося одне-єдине слово: МАМА!

Пише - osoblyva.com

Все буде Україна