«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Вже до 2023 року України на мапі світу не буде!” Екснардепка Надія Савченко зробила гучну заяву

Надія Савченко, виступаючи в ефірі телеканалу КРТ, зробила гучну заяву щодо подальшої долі України. На думку колишньої народної обраниці, якщо Верховна Рада в результаті все-таки прийме законопроект, який скасовує мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, то вже до 2023 року нашої країни на мапі світу не буде.

При цьому Савченко підкреслила, що народні депутати прекрасно розуміють всі ризики запуску ринку землі, і віддають собі звіт про наслідки цієї ініціативи. Проте, парламент, незважаючи на величезні ризики, швидше за все, прийме цей проект закону. В такому випадку простих українців банально позбавлять волі, а життя звичайної людини не коштуватиме нічого.

Савченко стверджує, що з цього важливого питання обов’язково потрібно вести дискусію. Потрібно починати боротися прямо зараз, оскільки потім робити це буде вже пізно. Колишня народна обраниця також розповіла, що на дверях парламентських кабінетів вона розвісила плакати з вимогою зупинити прийняття законопроекту, що запускає ринок землі. Депутати повинні знати, що цю ініціативу виявляється опір.

Все буде Україна