«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вже не мачо: Винника зловили з дечим біля рота

Артиста запримітили в ресторані з сигаретою в руках. Курила і дружина Олега Винника

Популярного в Україні співака Олега Винника, який активно пропагує здоровий спосіб життя і хвалиться у соцмережі своїми спортивними успіхами, підловили на палінні.

Артиста запримітили в ресторані з сигаретою в руках. Курила і дружина Олега Винника.

На особистих сторінках в Facebook і Instagram мачо української естради хвалиться спортивною фігурою, силою і вражаючими рекордами. При цьому в своїх інтерв'ю співак завжди підкреслює, що уникає шкідливих звичок.

"Якби я вів неправильний спосіб життя: пив, курив і все інше, то перетворився в руїни. Я дивлюся на деяких своїх однолітків, які виглядають як дідусі-бабусі, і розумію, що кожен має те, на що заслуговує", - згадував в одному зі своїх інтерв'ю Винник.

Проте в одному зі столичних ресторанів випадкові свідки застали артиста за келихом вина і сигаретою в руках. При цьому наголошується, що Винник виявився досить активним курцем - всього за кілька хвилин співак нібито викурив одну за одною дві сигарети, а пізніше тягнув дим ще й з електронної. Пізніше артист зустрівся з дружиною Таїсією, яка відома як бек-вокалістка Таюне, жінка також була з електронною сигаретою в руці.

Оцінку картині, яку артист виставляє на показ в соцмережах дав психолог Єгор Тополов. "Пан Винник хоче жити красиво. Для цього він подає ту картинку, яка подобається населенню. А наші люди люблять здорових, красивих, одиноких – ось він і дає таку картинку", - пояснив фахівець.

Джерело

Все буде Україна