«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Їхавши 43 потягом з Києва до Франківська... - Можна, будь ласка, замінити комплект постільної білизни? Вона брудна..."

Нова послуга від Укрзалізниці

Їхавши 43 потягом з Києва до Франківська скористався новою послугою від Укрзалізниці – квест-вагон. У вагоні є безліч квестів якими можуть скористатися пасажири: вікно з якого дує, брудна постільна білизна, відсутність туалетного паперу тощо.

Для того щоб активувати один з квестів необхідно підійти до провідника і висловити своє невдоволення якістю наданих послуг.

Особисто я обрав квест з брудною білизною. Старт пригоди почався з такого діалогу:

– Можна, будь ласка, замінити комплект постільної білизни? Вона брудна. – кажу я показуючи плями.

– Вона вся така – без особливого ентузіазму відповів провідник.

І вже на цьому етапі я міг провалити квест. Та після того як чітко дав усвідомити провіднику, що сплачував за чисту білизну він здався і замінив комплект.

І далі почалося найцікавіше. Варто зазначити, що провідник не обманув і кожен наступний комплект виявився брудним повністю або частково.

Провідник як Санта Клаус почав з мішка діставати пакуночки з простирадлами і рушниками. А я уважно оглядаючи повертав йому назад.

Десь плями були у формі сердечка, десь нагадували зоряне небо. З нетерпінням відкривав я наступні пакунки в надії побачити пляму у формі авто, і почути від провідника голосом Якубовича “Ви виіґралі АВТАМАБІЛЬ!!!” Натомість скінчилося все досить прогнозовано. З кількох комплектів білизни скомбінував собі хоч і не білосніжну, а просто білу постіль.

Варто зазначити, що на учасника квесту є й психологічний тиск, а саме засуджуючі погляди інших пасажирів. Мовляв: “У мене теж засохлі сцяки на простирадлі, і нічо. Будь мужиком, блеать!” Квест ускладнюється тьмяним світлом та міксом запахів з брудних шкарпеток та варених яєць.

То ж подорожуйте з Укрзалізницею та проходьте цікаві квести і в нагороду отримуйте відносно комфортні умови подорожі. Не забувайте, що вартість квестів включена у вартість квитка.

Львівська залізниця хороший перевізник, і конкурси цікаві.

П.С. ну і звісно залишив “подяку” на гарячій лінії УЗ

Євгеній Миколута

Джерело

Все буде Україна