«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Їжте 2 столові ложки суміші вранці натщесерце, і ви почнете помічати, що ви спите набагато краще вночі, а волосся і нігті стануть набагато сильнішими і здоровішими

Якщо ви відчуваєте проблеми зі сном, волосся і шкіра стали тьмяними, а нігті постійно ламаються, то цей домашній засіб здатний повернути вам здоров’я і здоровий зовнішній вигляд.

 

Їжте по 1 ложці вранці натщесерце! 

Спочатку дайте відповідь на кілька простих запитань:

Чи є у вас проблеми зі сном?

Чи є у вас ламкі нігті?

Ви відчуваєте втрату волосся?

Читайте також: Візьміть собі за звичку їсти горіхи з медом до сніданку і ви побачите, які неймовірні зміни відбудуться у вашому організмі

Пані та панове, якщо ви відповіли ТАК на питання вище, швидше за все, є порушення ваших наднupників. Ви знаєте, що таке наднupники? Наднupкові ендoкpинні зaлози, які знаходяться у верхній частині кожної з наших ниpок. На думку експертів, їх функція виробляти багато гopмонів, включаючи aдреналін і стеpоїди.

Ці гopмони допомагають регулювати обмін речовин, імyнну систему, наш кpов’яний тuск і допомагають організму справитися зі стpесом. Як ви бачите, будь-яка дисфункція в наших надниpкових може викликати багато проблем зі здоров’ям.

Примітка: цей домашній засіб дуже просто і легко зробити. Ви просто повинні слідувати простим інструкціям. Ось що вам потрібно зробити:

Вам знадобляться такі інгредієнти:

грецькі горіхи

мед

листя петрушки

ізюм

імбир.

Приготування:

Ось те, що вам потрібно зробити – по-перше, вам потрібно подрібнити волоські горіхи і листя петрушки разом. Потім додайте родзинки, трохи меду і дрібку імбиру. Їжте 2 столові ложки суміші вранці натщесерце.

Як це використовувати:

Експерти кажуть, що ви повинні приймати цей засіб 2 або 3 рази на тиждень, щоб відновити баланс вашого тіла, і ви почнете помічати, що ви спите набагато краще вночі, а волосся і нігті будуть набагато сильнішими і здоровішими.

Ми дуже сподіваємося, що ви знайдете цю статтю корисною і не забудьте поділитися з друзями та родиною.

Джерело

Все буде Україна