«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Заяву вже зареєстрували”: У Зеленського збираються судити Софію Федину за скандальний стрім з Марусею Звіробій

Представник пропрезидентської фракції у Верховній Раді «Слуга народу» Олександр Качура подав заяву в Генпрокуратуру і Державне бюро розслідувань на народного депутата від «Європейської солідарності» Софію Федину через «зaклuки до повалення влади».  Про це Качура розповів перед засіданням фракції монобільшості, передає «Інтерфакс-Україна»

«З моєї точки зору є неприпустимим, коли активісти і навіть народні депутати собі дозволяють заклuки до насильницького повалення влади, в тому числі фізичної розправи – гранату кинути, що прозвучало», – сказав Качура, підкресливши, що заява вже була зареєстрована.

Раніше депутат парламенту від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина разом з військовослужбовцем українських збройних сил Марусею Звіробій почали обговорювати варіанти cмeртi президента Володимира Зеленського після його візиту до добровольців в Золотому. Відповідне відео, на якому народна обраниця і військовослужбовець, використовуючи нецензурну лексику, висловлюються на адресу президента, виклала в Facebook сама Звіробій.

Все буде Україна