«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Захочу - народжу ще: українка продала тримісячного сина

Жінка планувала продати свою дитину за 210 000 гривень

У Херсоні затримали 26-річну горе-матір, яка намагалась продати свого тримісячного сина. Жінка планувала продати дитину за 210 000 гривень, повідомляє прес-служба Херсонської поліції. На виручені кошти жінка нібито хотіла придбати будинок. Зараз дитина перебуває в обласному дитячому будинку.

Поліцейські встановили, що до пошуку потенційного покупця жінка залучила своїх знайомих, які допомогли їй знайти клієнта в Херсоні. У поліції стверджують, що жінка передала дитину разом з документами і речами.

Також вона написала розписку, що відмовляється від сина і в подальшому не буде пред'являти на нього ніяких прав. За інформацією правоохоронців, її затримали під час отримання вказаної суми.

За словами поліцейських, жінка раніше була суджена і вела антигромадський спосіб життя. Вона нібито сказала, що не хоче виховувати сина, а в подальшому зможе народити ще, якщо захоче. Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК. Затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело

Все буде Україна