«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Занадто круто для Євробачення": пісня української групи шокувала глядачів

Композиція колективу наробила галасу в інтернеті

Користувачі YouTube активно обговорюють кліп української групи "ЦеШо" до пісні Hate ("Ненависть"), з якої музиканти мають намір позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2019. Колектив під номером 4 виступить в першому півфіналі Національного відбору увечері 9 лютого.

"Я проти радикалізму. Я проти пацифізму. Я проти націоналізму. Я проти патріотизму. Я проти демократії. Я проти всього. Я ненавиджу тебе. Ти ненавидиш мене", – співають в треку солістки з групи "ЦеШо".

Користувачі мережі активно обговорюють побачене на YouTube відео в коментарях: "Чому я це дивлюся вже сотий раз? Так тримати буду за вас вболівати!","Божечки, мене від енергетики пісні і відео просто розриває", "Занадто круто було б побачити вас на Євробаченні! Голосуємо всі!", "Кліп ще краще ніж сама пісня".

Юзер Maria Kachurina спробувала пояснити значення нової пісні та кліпу "ЦеШо":

"Не розумію, чому деяким коментаторам не зрозуміти, що виконавці співають не від свого імені. Вони – відображення суспільних проблем, з інтерпретацією. І вони не говорять про себе! Таким і є мистецтво – відображення. Щоб ми подумали. Зазвичай людина, яка має багато негативу, ненависті, потребує допомоги, насправді. І в кінці пісні це так просто і майстерно розкривається".

Пише - ukr.segodnya.ua

Все буде Україна