«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Занурте долоні в крижану воду всього на 30 секунд, це допоможе перевірити роботу серця

Проста, самостійно проведена процедура допоможе тобі дізнатися багато про стан здоров’я.

Перед тим як бігти до лікарів широкої кваліфікації, здавати купу аналізів, щоб дізнатися в чому причина нездужання, спробуй продіагностувати себе сам. Можливо, результати досліджень допоможуть тобі дізнатися, які органи не в порядку і що потрібно лікувати.

Серце – підступний орган. Він може довго не давати знати про існуючі в ньому проблеми, стукати рівно і ритмічно. А потім раз – і стискається в інфаркті.

Пропонуємо тобі для профілактики провести наступну процедуру. У невелику ємність налий дуже холодної води, можна навіть з льодом. Потім занур в неї долоні на 30 секунд. І оціни результати: якщо кінчики пальців стали блідими або синюшного кольору, значить, є проблеми з кровообігом.

Робота серця людини залежить від багатьох факторів: спадковості, ваги, фізичних навантажень, побічного ефекту від прийнятих медичних препаратів, стресу.

На наявність проблем в першу чергу реагують кровоносні судини на кінчиках пальців, в носі і навіть вухах. Вони слабшають від поганого кровопостачання, втрачають чутливість, запалюються.

Погана циркуляція крові не вирок, її можна поліпшити навіть за допомогою харчування. Ось що рекомендують їсти і приймати народні цілителі.

Продукти для гарної роботи серця

Часник запобігає розвитку атеросклерозу, знижує тиск, усуває холестериновий наліт в кровоносних судинах.

Риб’ячий жир виводить холестерин.

Ефірні масла розслаблюють тіло, завдяки термогенним властивостями покращують кровотік.

 

Висока концентрація капсаїцину в кайенского перцю зміцнює артерії.


Екстракт листя гінкго білоба збільшує циркуляцію крові в мозку і покращує пам’ять.

Що міститься в кінському каштані есцин зміцнює стінки капілярів, запобігає варикоз.

Насіння льону , що містять клітковину, жирні кислоти і лігнано, перемагають гіпертонію.

Діагностика, проведена за допомогою крижаної води, може дати тобі загальну інформацію про стан кровоносної системи. Вона проводиться на тому етапі, коли ще є можливість допомогти собі самому. Але пам’ятай, що серйозні перебої в роботі серця не можна залишати без уваги фахівця, їх повинен лікувати кардіолог. Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна