«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Запеклі” дебати Зеленського і Порошенко. Названа дата і місце зустрічі

Національна громадська телерадіокомпанія України запрошує кандидатів на пост Президента України, які пройшли у другий тур виборів, взяти участь в дебатах.

Дата дебатів 19 квітня 2019 року.

Про це повідомляється на сайті телекомпанії.
 
“Суспільне” не належить жодній політичній або бізнес-групі. Ми працюємо виключно в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тому можемо виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах “, – написано в заяві.

Закон України “Про вибори президента України” в статті 62 визначає процедуру і терміни проведення передвиборних теледебатів. Зокрема, згідно із законом, такі дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем ​​повторного голосування (19 квітня 2019 роки) між 19 і 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин і транслюються в ефірі національних телерадіоканалів. Передвиборчі теледебати також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення.

“Кандидати на пост президента України беруть участь в теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на пост президента України взяти участь в теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів, час надається іншому кандидату на пост президента України “, – додали на телеканалі.

“Суспільно” готове до проведення теледебатів у визначеному законом порядку. Компанія надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам відразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів на пост президента України.

Все буде Україна