«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Завдання одне – домогтися результату”- Білецький зробив екстрену заяву про пoгрoми біля Ради.

Протести проти закону президента України Володимира Зеленського про ринок землі будуть оголошені безстроковими судячи з анонсу ініціатора мітингів глави “Національного корпусу” і екс-командира добровольчого полку “Азов” Андрія Білецького.

Ініціатор акції протесту біля стін Верховної Ради, яка привела до кривавих сутичок, глава “Національного корпусу” і екс-командир добровольчого полку “Азов” Андрій Білецький зробив термінову заяву для ЗМІ про подальші дії мітингувальників, пише Діалог.UA, посилаючись на “Укрінформ” . “Акція, думаю, тепер повністю буде безстроковою, домагатися свого результату”, – твердо заявив Білецький.

За його словами, в центр Києва спеціально приїхали селяни, щоб залишитися до дня голосування, у яких точно не було мети або завдання побитися з поліцією. “Завдання одне – домогтися результату і не допустити розпродажу землі. Тепер, скажімо так, з’явилися нові стимули для того, щоб продовжувати”, – додав він, зазначивши, що активісти допомагатимуть бажаючим встановлювати намети.

Раніше повідомлялося, що спочатку мирна акція протесту переросла в зіткнення з поліцією, останні застосували сльозогінний газ проти протестувальників. Причина сутички стала відома тут же: активісти “Національного корпусу” хотіли встановити намет під Парламентом. До них підійшли поліцейські й зажадали пред’явити дозвіл на встановлення намету, після чого почалася бійка.

Нагадаємо, що саме глава “Національного корпусу” і екс-командир добровольчого полку “Азов” Андрій Білецький закликав ветеранів АТО і фермерів вийти на спільний мітинг в Києві 17 грудня під стінами Верховної Ради проти закону президента України Володимира Зеленського про земельну реформу.

За матеріалами сайту Діалог 

Все буде Україна