«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський, Порошенко і Тимошенко показали, як повернути Донбас: основні ідеї кандидатів

Для українців питання повернення Донбасу є пріоритетним, свідчать дані соціологів

Кандидати у президенти України розкрили плани подальших дій щодо Донбасу та переговорів із главою країни-агресора Володимиром Путіним.


Усі соціологічні дослідження останніх місяців підтверджують тезу: "Війна на Донбасі і повернення Криму залишається топ-темою майбутніх виборів".

Про це повідомляє соціологічна група "Рейтинг".

За даними соціологів, в кінці грудня 2018 року 39% українців вважали ситуацію на Донбасі першим за пріоритетом питанням для майбутнього президента.


Петро Порошенко

Чинний глава держави робить ставку на посилення української армії, посилення санкцій проти Росії і продовження політики відходу від РФ.


"Нарощувати потрібно і дипломатичний тиск на всіх міжнародних майданчиках, подавати на Росію в суд і вимагати виплати компенсацій за війну й анексію", - вважає він.
Володимир Зеленський

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступає за дипломатичне вирішення проблеми — проведення прямих переговорів із Володимиром Путіним.


"Перш за все хочу, щоб перестали стріляти. Ось ці домовленості, думаю, не дуже складні. Мені здається, що можна домовитися. Перше — припинити вбивати. Це важливо — зберегти наших людей", — підкреслив кандидат.
Юлія Тимошенко


Юлія Володимирівна пропонує сфокусуватися на переговорному процесі. На її думку, конфлікт вирішити можна лише в рамках "Будапешта плюс", де будуть США, Росія, Британія, а також Верховний комісар ЄС і керівництво Німеччини.

Анатолій Гриценко

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко пропонує підійти до вирішення проблеми комплексно, використовувати всі можливі інструменти для повернення територій: юридичні, військові, економічні, санкційні.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко
Юрій Бойко


"Потрібно переходити до прямих переговорів із усіма сторонами конфлікту. Повинні бути офіційні делегації з офіційними директивами, які зможуть напрацювати пропозиції. Має бути особливий статус цих територій, тому що необхідні декілька років для відновлення там мирного життя", — вважає Юрій Бойко.
Олег Ляшко
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко пропонує підписати пряму військову угоду зі США. Паралельно він вимагатиме виконання Будапештського меморандуму, а якщо країни-підписанти і далі будуть саботувати його — Ляшко обіцяє повернути Україні ядерний статус.

Пише - znaj.ua

 

Все буде Україна