«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Зеленський правий. Вони обі*ралися": НАТО показало себе збіговиськом імпотентів, - Юрій Романенко

Український політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко різко розкритикував рішення саміту глав МЗС НАТО не закривати небо над Україною заради захисту мирних населених пунктів від російської авіації. Про це він написав у своєму Facebook.

«Зеленський надрав натовських ішаків. Я відчув оргазм, слухаючи останню промову Зеленського. Він декласував не лише Росію, а й НАТО, яка показала себе збіговиськом імпотентів, здатних нехай бульбашки глибокої стурбованості. Зеленський просто деконструює політичну еліту Заходу, яка перетворилася на стадо баранів, що будують із себе левів. Сьогодні на Заході є один лев — Зеленський, який не боїться називати речі своїми іменами. І найголовніше, що його меседжі дедалі глибше починають проникати у маси західних країн. Продажна західна еліта злила нас Росії, наперед вважаючи, що та переможе нас за кілька днів.

Коли російський Ваня почав звично махати праворуч і ліворуч дубцем, то Заходу нічого не залишилося, як запускати санкції. Тому навіть для цинічних холодних політиків Європи та США очевидно, що потурати Путіну далі — означає, що завтра він засовуватиме свій дірявий калібр у їхні дупи. Проте, хоча Україна з ранку до вечора їб@ залякані бронетанкові колони Путіна, які бояться Путіна більше за смерть і готові «заради моїх двох синів» зносити цілі міста разом із жителями, ці диваки з НАТО бояться конфлікту з Росією. Зеленський прав. Вони обі*ралися", — написав Романенко.

Все буде Україна