«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні багато Овнів розгорнуть таємну активність. Це може бути і нечесна гра, і добра справа — наприклад, лікування або благодійність. Велика залежність від ситуації, настрою, самопочуття. Можлива розмова з близькими людьми на делікатну тему. Якщо ваші наміри або методи сумнівні, вас можуть вивести на чисту воду, не виключений особистий конфлікт з представником близького оточення.

Телець

Тельцям день обіцяє короткі поїздки або прогулянки, мотивуючі новини, пожвавлення зв'язків з ріднею чи старими друзями. Непоганий час для ділових переговорів, якщо партнери і контрагенти вам знайомі і викликають повагу. Ситуація запрошує до довірчого тону. Відповідний момент для сімейних бесід, приватної наради, особистого листування, приватної консультації, прохання про неофіційної допомоги.

Близнюки

Близнюкам сьогодні нелегко, оскільки їм доводиться переслідувати суперечливі цілі. З одного боку, необхідно відображати явні або приховані атаки, з іншого, намагатися не приймати те, що відбувається надто особисто (це може закінчитися втратою душевної рівноваги, діловою невдачею або болючою особистою помилкою). Варто виключити ініціативи. Не завадять заходи проти травм, стресів, загострення недуг.

Рак

Ракам сьогодні стане в нагоді їх красномовство і комунікабельність, а також природне чуття. За благопристойним фасадом подій часом буде таїтися непривабливий бекграунд, в який вам не захочеться вірити (особливо, якщо ви вірний фанатик якоїсь персони або ідеї). Можливі ускладнення у подорожі, у спілкуванні з іноземцями та іногородніми. Не найкращий момент для вибору компаньйона або країни проживання.

Лев

В цю добу зірки не радять Левам довіряти людям і обставинам: з різних причин, підвести можуть і ті, і інші. Краще не приписувати бездоганність і собі: варто вам опинитися в сумнівній ситуації (можливо, проти своєї волі), і ваше біле пальто буде забруднено. Щоб поговорити про те, що вас хвилює, вам доведеться знайти відповідний момент, безпечне місце і співрозмовника, який буде вас розуміти.

Діва

В цей день Дівам важливо бачити у своїх співрозмовників і хороше, і погане. Багато залежить від того, на що ви самі зробите ставку в спілкуванні з конкретною людиною, на її переваги і вади. Можна залишатися і вірними друзями, і конкурентами (в деяких випадках, ці лінії непогано уживаються). Відповідний момент для довірливого діалогу, психологічної консультації, бесіди про духовне.

Терези

Терезам зірки рекомендують аж до ночі зберігати чуйність і пильність, а також, по можливості, мобільність. День припускає термінові справи, суєту, вразливість, сплеск турбот, сварки, нездужання, травми, примхи або інші ускладнення. Отримає стрімкий розвиток вчорашній сюжет. Якщо неприємності минули вас або ваших підопічних напередодні, залишається ризик зіткнутися з ними сьогодні.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони готові бути пристрасними і щедрими, але цього може виявитися недостатньо. Для отримання бажаного багатьом Скорпіонам доведеться вдатися до додаткових прийомів — наприклад, умовляння з майстерними психологічними пастками. Зірки радять не надто захоплюватися подібними маневрами, бо головним чинником все ж будуть почуття. Важлива справжня інтимність, довірча атмосфера.

Стрілець

В цю добу зірки радять Стрільцям уникати сварок. Можна використовувати їх як доповнення до розпочатого діалогу, якщо ви хороший психолог і не раните своїми словами чужі почуття. День підходить для сімейної розмови на складні теми (спадщина, допомога родичам, охорона володінь, купівля або розділ житла), але з обережністю. Посилиться уразливість і злопам'ятність, в будинку можливі скандали і провокації.

Козоріг

В цей день Козороги зіткнуться з явними або прихованими перешкодами на шляху до виконання своїх благих намірів. Якщо ви повністю впевнені в своїй правоті і стійки в прийнятому рішенні, зірки радять не зупинятися на середині шляху: успіх буде досягнутий сьогодні або, в крайньому разі, завтра. Не варто відкладати складну справу, небезпечну поїздку або неприємну зустріч, тягнути з зворотним зв'язком.

Водолій

Для Водоліїв сьогодні є ймовірність збитків. Можна зіткнутися з псуванням речей, витоком коштів, обманом, крадіжкою. Не виключене занепокоєння у зв'язку з податком, штрафом. Водночас, є умови для руху коштів і заповнення шкоди. Можливий додатковий заробіток завдяки родичам, колишньому начальству або давнім колегам, роботі у сфері приватних послуг або у складній закритій області.

Риби

Сьогодні Риби імпульсивні, вразливі і схильні потурати своїм примхам. Багато Риб самі напросяться на неприємності і сварки. Але більшості Рибам їх авантюри і «художества» зійдуть з рук. Можливе загадкове везіння, заступництво впливових сил. Вашою сильною стороною може стати захопленість, гнучкість, маневровість, інтуїція чи красномовство. В азарті ви можете проігнорувати дискомфорт або біль.

Все буде Україна