«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський заробляє мільйони в Росії: проти коміка завели кримінальну справу

Для закриття зазначених компаній необхідна особиста присутність "кварталівців"



Юрист "Кварталу 95" Іван Баканов розповів подробиці журналістам програми  "Схеми" про те, що нібито кандидат у президенти України Володимир Зеленський має бізнес в Росії.

За його словами, компанія "Грін Филмс", яка пов'язана з Володимиром Зеленським, вимушена брати кошти. 


За озвученою інформацією, лише в період з 2014 по 2017 роки вона отримала прибуток у Росії на суму 13 млн доларів. Баканов каже, що це роялті від прокату фільмів, які за чинними контрактами будуть надходити аж до 2021-2023 років.


"На жаль, ці контракти укладені до 2021-2023 років. Це контракти стосуються роялті, які одержує ця компанія за зроблені фільми в 2010-2014 роках", - говорить він. Для закриття зазначених компаній необхідно особиста присутність "кварталівців" в РФ, що неможливо через відкриті кримінальні справи проти них", - стверджує адвокат.


"Ми б хотіли ці компанії закрити, але, на превеликий жаль, ми не маємо такої можливості, тому що не можемо поїхати туди самі. Такі завдання на закриття компанії були поставлені, але проти Володимира, проти "Кварталу" в РФ порушили кримінальні справи, і приїхати туди не представляється можливим", - говорить юрист.

Джерело

Все буде Україна