«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Житомир. Прямо зараз!!! Мешканці зустрічають Порошенка з «обрубанuми рукамu»

Про конкретні кроки держави щодо подолання бідності, які вже сьогодні втілюються у країні, розповів Петро Порошенко на Житомирщині.

Завдяки чому вже у березні пенсіонери області
отримують підвищену пенсію в середньому на 554 грн, а це 268 тисяч осіб. Також майже 140 тисяч домогосподарств області отримають монетизовану субсидію.

«Зараз робимо перший корок – соціальна підтримка для життя громад. Індексація пенсій розпочалася з 1 березня, і відтепер щороку на Житомирщині 268 тисяч пенсіонерів отримуватимуть більшу пенсію в середньому на 554 грн. 82 тисячі осіб отримають додаткове підвищення. Це ті, хто отримує мінімальну пенсію. Щоб їх захистити – робимо добавку, індексацію у розмірі 2410 грн за 2016 і 2017 роки», – зауважив Президент України.

Петро Порошенко нагадав, що понад 80 тисяч пенсіонерів Житомирщини отримують додаткові 2410 грн завдяки коштам, які надійшли від розмитнення «євроблях». По цій програмі надійшли 13 млрд 600 млн грн. Президент переконує, що всі ці кошти будуть виплачені пенсіонерам України.

«Монетизацію субсидій за лютий вже розпочали у березні. Відтепер держава надаватиме гроші безпосередньо самим споживачам. 70% субсидіантів – це пенсіонери. Готівкою в Житомирській області отримають 137 домогосподарств в середньому по 1,6 тис грн», – наголосив Петро Порошенко.

«Кожен помічатиме, що щомісяця життя змінюється, бідність відступає. Ми з вами збудуємо країну процвітаючих громад. Найголовніше – країну вільних та заможних людей», – сказав Президент. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна