«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Жорстка реакція Кондратюка на інтерв’ю Лорак “1 + 1”..

Український телеведучий Ігор Кондратюк бурхливо відреагував на інтерв’ю Ані Лорак для програми “ЖВЛ” на каналі”1 + 1″.

Український телеведучий Ігор Кондратюк, який славиться своїм патріотизмом, на своїй сторінці в facebook. написав гнівний пост. У ньому він висловив своє обурення з приводу інтерв’ю Ані Лорак для програми “ЖВЛ” на каналі “1 + 1”.

Ведучий програми “Караоке на Майдані” назвав співачку, яка довгий час жила в Росії, дівчиною-артисткою без мізків. Ігор Кондратюк сказав, що Кароліна яскрава, талановита і володіє певним магнетизмом, але явно має обмежені інтелектуальні здібності, раз не може зрозуміти, чому влада України її не підтримала.

Так бурхливо відреагував телеведучий з активною проукраїнською позицією на слова Ані Лорак в інтерв’ю. Співачка свого часу дискредитувала себе виступами в РФ. На питання, чому Ані Лорак сім років не давала концертів в Україні, артистка відповіла, що вона жертва політичних інтриг.

Кароліна вважає, що її “замовили”. Саме з цієї причини вона на час “відійшла в сторону”, але вважає, що тепер саме час повертатися до активної концертної діяльності.

Ігор Кондратюк, зі свого боку, обурений зрадою співачки, зараховуючи її до тих, кого під час війни на Донбасі називають “яка різниця” і “музика поза політикою”. Телеведучий висловив своє невдоволення тим, що влада досі не називають все своїми іменами:

“Печалька … А ще тому” печалька “, що воююча з Агресором держава Україна мала би назвати колабораціоністів з РФ колабораціоністами и урізаті їхні Громадянські права”.

Підписники сторінки Ігоря Кондратюка висловили свою думку з цього приводу в коментарях:

“Навіщо зайвий раз її коментувати? Там нічого говорити.

Все вона розуміє. Падає на дурника, типу “акакаяраница?” Вона ж навіть пісню українською записала.

Сил нет видеть таких, как она!!

Якщо б вона була справді поза політикою, вона б поїхала до дітей Старогнатовки, Триізбенки, Золотого, Маріуполя і поговорила би з ними”.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна