«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Знай наших: україномовний хіт очолив топ російського чарту

Композиція "Плакала" українського гурту KAZKA зайняла перший рядок хіт-параду "МузТВ". Слухачі по достоїнству оцінили трек. Про це йдеться в офіційному акаунті російського музканала в Instagram.

"А ось і підсумки "Русского чартах" минулого тижня. А який трек з цієї десятки твій найулюбленіший?" - йдеться в повідомленні. Українці обійшли таких популярних російських артистів, як Єгор Крід, Сергій Лазарєв, Олена Темнікова та інших.

Російські слухачі обурилися присутністю україномовної композиції в російському хіт-параді.

"Ось ніяк не можу зрозуміти, як ця сама KAZKA потрапила до російського чарту, якщо співає вона не російською мовою", "Котрий тиждень вже? Підкупили піар собі?", "Відколи в російській чарті українська пісня з'явилася ??? Ще й на першому місці ... ", "Навіть соромлюся запитати. Як український кліп потрапив в РОСІЙСКИЙ мати його чарт?",— писали обурені коментатори.

Джерело

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А вот и итоги «Русского Чарта» прошедшей недели🎶👍 А какой трек из этой десятки твой самый любимый❓ 1. KAZKA - Плакала 2. Сергей Лазарев - Шёпотом 3. Артур Пирожков - Запутался я 4. Леша Свик - Малиновый Свет 5. Елена Темникова - Не модные 6. Егор Крид feat. Филипп Киркоров - Цвет настроения черный 7. Ирина Дубцова - Факт 8. HammAli & Navai - Пустите меня на танцпол 9. Джиган - На восьмом этаже 10. Градусы - Она

Публикация от Телеканал МУЗ-ТВ (@muztv)

Все буде Україна