«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Зневага та дискримінація”: український банк потрапив у гучний мовний скандал

Українського воїна обурила мовна політика одного із банків України – з ним спілкувалися російською.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав воїн з неймом Бандера Слобожанський.

Пост повністю:

“Відсьогодні ви для мене приВАТбанк . Я навіть в відділення банку не ходив і там мене не намагалися обслуговувати москвороті співробітники ,як це було вже сто разів в Сіверськодонецьку ,Старобільську, Кривому Розі ,мені сьогодні навіть настрій не зіпсувала жодна москворота істота ,аж поки мені не зателефонувала співробітниця приВАТбанку міста Авдіївка -Мальцева Людмила Вікторівна.

Чомусь за замовчуванням вона вирішила що я мокшанець і почала щось там пропонувати тамбовським нарєчієм , незважаючи на те що я розмовляю українською мовою. Відверто кажучи ,перше що мені спало на думку, що мені телефонують в’язні-шахраї з якоїсь в’язниці (як завжди) ,або з Сбєрбанка Расіі .

Переконавши мене що вона дійсно співробітниця державного банку України приВАТбанк, я чемно попросив не дискримінувати мене і спілкуватися зі мною державною мовою, через що я скоро пошкодував.

Громадянка України,співробітниця державного банку так розмовляла державною мовою ,що Мікіла Янавіч Азіров мені здавався філологом української мови. Такого знущання над державною мовою, мовою української титульної нації я терпіти не зміг і припинив розмову. Зателефонувавши за номером 3700 ,хотів зареєструвати скаргу, прослухавши аудіозапис ,оператор підтвердив грубе порушення правил обслуговування клієнтів.

Керівництво банку!

Припиніть з боку ваших співробітників знущання з державної мови ,її зневагу та дискримінацію українців за національною ознакою.

Приймайте на роботу українців ,а не росіян з українським громадянством з вищою освітою ,які наскільки тупі, що не здатні опанувати мову країни проживання, не дотримуються обов’язків громадянина і законів України”.

Все буде Україна