«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зустріли так зустріли. Не знав куди діватись… А Ви бачили що трапилось коли Зеленський прибув на Прикарпаття(відео)

Президент Володимир Зеленський показав відео про свої відвідини потерпілого від потужного потопу Прикарпаття і про масштабних інфраструктурних проектах на Херсонщині. На відео можна помітити реакцію місцевих жителів на приїзд президента в постраждалий від стихії регіон Прикарпаття.

Президент Володимир Зеленський показав відео відвідин постраждалого від масштабного потопу Прикарпаття і Херсонській області, де був даний старт масштабним інфраструктурним проектам.

Відеощоденник був опублікований на сторінці президента в соціальній мережі. У повідомленні зазначено, що в кінці минулого робочого тижня президент відвідав Івано-Франківщину і Херсонську області. Зеленський особисто відвідав самі постраждалі від паводку регіони і пообіцяв фінансову і господарську допомогу з боку влади, яка вже виділяється.

Президент підкреслив, що виділені урядом гроші вже надійшли на рахунки місцевих адміністрацій, тому в ситуації, що склалася необхідно продовжувати наполегливу роботу по ліквідації наслідків.

На території Херсонської області Зеленський брав участь в старті розвитку інфраструктурних проектів, а також оглянув незабаром відкривається нову школу з великим футбольним полем.

джерело

Все буде Україна