«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Будівлю кінотеатру “Київ” захопили силою і вибивають двері! В Київраді заявили, що там проводиться інвентаризація!

У столичному культурному центрі “Кінотеатр “Київ” заявили, що 7 червня там відбувається силове захоплення будівлі та вибивають двері. Проте в Київраді повідомили, що у кінотеатрі “Київ” розпочали інвентаризацію і обстеження будівлі, щоб уникнути незаконних знищень чи пошкоджень майна територіальної громади столиці.

В Київраді пояснили, що протягом квітня-травня колишній орендодавець “Кінотеатру “Київ” незаконно перешкоджав у доступі до приміщення будівлі кінотеатру комісії в складі працівників комунального підприємства “Київкінофільм” і Департаменту комунальної власності, яка планувала провести там обстеження. За фактом недопуску комісії складені відповідні акти.

У Київраді зауважили, що всі, хто придбав квитки на сьогоднішні кіносеанси, можуть їх повернути. Найближчим часом кінотеатр “Київ” продовжить свою роботу у звичному режимі.

15 квітня стало відомо, що в кінотеатру “Київ” з’явиться новий орендатор   Скандал з кінотеатром “Київ”: КМДА визначилась із новим орендатором.

Переможцем конкурсу на право оренди приміщення стала компанія “Сінема-Центр”, власницею якої є Любов Лісовська. У компанії запропонували платити за оренду будівлі 2 мільйони 119 тисяч гривень на місяць.

Джерело

Все буде Україна