«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чоловік відкрив подарунок колишньої коханої через 48 років. Його вміст шокував всіх. Навіть жінку, яка його презентувала

Всередині виявилося щось особливе, що жінка не хотіла віддавати

Адріан Пірс – щасливий мешканець Канади, який обожнює свою сім'ю і роботу. 48 років тому дівчина, з якою він на той час перебував у відносинах, вручила йому подарунок і відразу ж повідомила, що хоче розлучитися. Це сталося напередодні Різдва.

У той день хлопець не наважився відкрити подарунок, адже був дуже засмучений і ображений. І не наважується на це вже 48 років. Щороку перед Різдвом він клав маленький згорток під ялинку. Для нього це вже стало своєрідною традицією. На те, що відбувається, його дружина дивилася з повним спокоєм. Але одного разу її терпець увірвався, і вона сказала, що все це не може більше тривати. Жінка зажадала, щоб чоловік нарешті відкрив подарунок.

В кінці 2017 рік історія про Адріана і його невідкритий презент з'явилася в ЗМІ. На одну із статей випадково натрапила Вікі Аллен – та сама дівчина, яка кинула Пірса багато років тому. Жінка знайшла колишнього коханого в Facebook і написала йому. Після досить незвичайної листування Пірси запросили її в гості.

Вони зустрілися в місцевому кафе. Вікі повідомила, що хоче самостійно відкрити подарунок. Вона вирішила зробити це на очах у відвідувачів закладу. З моменту вручення презенту пройшло вже дуже багато років. Жінка навіть встигла забути, що знаходиться в пакунку. Його вміст виявилося сюрпризом абсолютно для всіх, включаючи і її. Презентом виявився мініатюрний збірник висловів про любов під назвою: Любов це: нові способи помітити те саме почуття.

Побачивши книгу, Вікі вигукнула: О, ні! Я не можу йому це віддати.

Жінка розповіла про те, що сталося в той день, 48 років тому. Вона ходила по торговому центру в пошуках презенту для Адріана. До неї підійшов незнайомець і несподівано її поцілував. Чомусь дівчина поцілувала його у відповідь. Якби вона цього не зробила, все було б не так погано, як вона вважає. Після цього випадку Аллен вирішила, що повинна негайно розлучитися з Адріаном.

Вікі і Адріан почали зустрічатися в 1970 році, коли навчалися у старшій школі. Жінка не підозрювала, що він так переживав.

Джерело

Все буде Україна