«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ФІФА в шоці: флешмоб "Слава Україні" підхопили світові лідери (відео)

Дане привітання використовувало багато політиків, і ось що з цього вийшло

В інтернеті активно поширюється ролик, де світові лідери і представники дипломатичних відомств іноземних держав використовують привітання "Слава Україні".

Нагадаємо, що через цю фрази ФІФА покарала хорватських футболістів Домагоя Віду та Огнена Вукоєвича. Відомо, що відео створив експерт з питань інформаційних технологій і керуючий партнер комунікаційної компанії PlusOne Максим Саванєвський.

"Ну ви в курсі, що робити з цим відео далі", - підписав він відеозапис. У підбірці є виступи прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, який у своїй промові каже "Слава Україні".

Також цією фразою вітали Україну і екс-держсекретар США Джон Керрі, і президент Литви Даля Грібаускайте. Крім того, це привітання використовували міністерства закордонних справ Німеччини, Естонії, посольство США в Україні, а також президент України Петро Порошенко, зокрема, під час виступу в американському Конгресі.

"Не полінувався і зібрав пруфи, так сказати. Ось він фактчекінг, бекграунд і діджитал відео в одному флаконі", - написала у коментарі до відео главред Бі-бі-сі Україна Ніна Кур'ята.

https://www.facebook.com/maksym.savanevskyi/videos/10213389811074684/?t=4

Джерело

Все буде Україна