«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 05 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам не варто розраховувати на високу продуктивність зусиль. Ситуація сприяє розосередженню уваги, зниженню якості. Повсякденні рутинні справи можуть бути забуті, або виконані гірше звичайного. Можливі кадрові перестановки, безлад, повернення колишніх співробітників або керівництва. Підвищується ймовірність помилок в ході лікування. Рекомендується ретельніше перевіряти роботу виконавців, не поспішати з передоплатою послуг. Небажано шукати постійну роботу, краще тимчасова зайнятість, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям стане в нагоді зібраність на короткій дистанції. Зірки радять ставити ясні прості цілі і йти до них поетапно. Спроба утримати увагу відразу на декількох напрямках навряд чи принесе вам успіх, так само, як і спроба залишитися осторонь, ухилитися від об'єктивної необхідності. Не рекомендується повільність. Заради скорочення шляху або часу можна в чомусь знехтувати правилами.

Близнюки

Відмінний день для Близнюків, налаштованих всерйоз захищати свої права, розвивати співпрацю, просувати ідеї. Правила і обмеження сьогодні вам на благо. Добре піде спілкування з офіційними особами і людьми, старшими за віком. Якщо докласти зусиль, з'явиться більше ясності в домашніх питаннях. Може стати актуальним створення шлюбного, професійного або майнового договору. В особистих відносинах не завадить конструктивна розмова, що задає моральні рамки, важливі умови або терміни.

Рак

Сьогодні Ракам не перестане світити їх дороговказна зірка. Це може бути вдалий збіг обставин або власна віра. Якщо втрачені офіційні опори і зникла формальна необхідність, вас підтримає на плаву ентузіазм. Вчорашнього імпульсу натхнення вам з лишком вистачить для продовження шляху, розвитку любовної історії, доведення до кінця творчого задуму або продовження важливої місії.

Лев

У цю добу Левам бажано прораховувати наслідки своїх дій, хоча часу на це буде в обріз. Те, що починалося забавно, може закінчитися погано, якщо ви проявите недбалість і легковажність. Невдалий вибір маршруту, інструменту, транспорту, ліків, помічника або сервісу загрожує додатковою суєтою. Вона ж, своєю чергою, збільшить ризик травм, конфліктів, поломок, болю та інших проблем.

Діва

Ранок пов'язаний для Дів із залежністю від чужих думок, збігу обставин, інших зовнішніх моментів. Можливо, ви виявите себе не на своєму місці, в невідповідному суспільстві або неналежної ролі. Друга половина дня обіцяє душевний підйом, новий поворот подій. Не виключено, що ви візьмете на себе роль лідера, або почнете прагнути до неї. Поява повноважень буде невіддільна від особистої відповідальності і вже знайомих вам спокус. Можливо, вас ще раз перевірять на вміння уникати старих помилок.

Терези

Сьогодні Терези у владі обставин, але знайдуть в цьому перевагу. Не варто нарікати, якщо доводиться займатися брудною, нецікавою, неулюбленою роботою: саме вона допоможе вам вирішити поточні проблеми, включаючи матеріальні. День хороший для медичних заходів, придбання ліків і побутової хімії, прибирання, дозволяє примножити ресурси або витратити їх на щось корисне. Важливо мати помічників, які заслуговують довіри і володіють здатністю до емпатії. Благотворний контакт з домашніми тваринами.

Скорпіон

Для Скорпіонів на перший план можуть вийти інтереси сім'ї або друзів. Якщо ви приступили до виконання важливого завдання, не варто відмовлятися від можливості згуртувати команду, зміцнити взаємозв'язки з однодумцями в процесі виконання спільної справи. Не виключено, що для цього вам доведеться тимчасово пожертвувати особистим життям, вільним часом, відпочинком, індивідуальним творчим задумом. Чи не кращий момент для прямого прояву лідерських якостей: можна закласти ґрунт для конфлікту з потрібною людиною.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям не створювати перешкод власній балакучості, допитливості і товариськості, а замкнутим на своїх інтересах Стрільцям стати більш відкритими людям і світу. Аж до ночі на першому місці залишаться події в соціумі, чим і слід скористатися, якщо ви хочете нагадати іншим про себе, створити групу підтримки, знайти нових однодумців або повернути колишніх.

Козоріг

Для більшості Козорогів цей день має позитивне забарвлення. Частина проблем відпаде за неактуальністю, частина отримає несподіване і просте рішення. Може порадувати поведінка дитини, близької людини. Можливі хороші новини від людей, з якими ви ведете взаємовигідні справи. Пройде безболісно і м'яко процедура прощання, розставання. Напружену працю і зайву суєту бажано виключити. День розташовує до відпочинку і отримання задоволень, підходить для особистої зустрічі в інтимній обстановці.

Водолій

Водоліям корисно пошукати баланс між щедрістю і економністю. Якщо немає проблем з розподілом матеріальних ресурсів і витоком коштів, завдання може піти в іншу площину, наприклад, в перегляд морально-етичних норм, духовних цінностей. Також, в цей день добре приступити до аналізу та усунення похибок. Критичний підхід до роботи необхідний, якщо ви програміст, архітектор, дослідник, викладач, є керівником або фрілансером, маєте справу з системами і базами даних.

Риби

Рибам день обіцяє багато приємного, порадує любовною гармонією, вдалими переговорами або хорошим придбанням, але ускладнень все ж не уникнути. Можливо, вони наздоженуть вас в дорозі, в установі, в процесі вирішення фінансового, технічного або медичного питання. Не виключено, що ви звернетеся до старих знайомих, або вони підставлять вам плече. Відновленню контакту може сприяти дорожній, побутовий чи інший інцидент. Добра порада буде корисною, а ось допомога може стати «ведмежою послугою».

Все буде Україна