«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 вересня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Цей день не віщує Овнам гучних перемог і рішень важливих питань. Він підходить скоріше для звичайної роботи, вирішення дрібних побутових питань, спокійного проведення часу і відпочинку. Розслабтеся і отримуйте задоволення від того, що робите. Якщо немає сил і бажання вирішувати сьогодні складне і важливе, краще залишити до завтра. При відсутності сил і натхнення щось хороше навряд чи вийде. Вирішіть ті проблеми, які потім можуть відволікати від основних питань. Нехай цей день навряд чи запам'ятається, як один з найграндіозніших в житті, проте навіть відпочинок або робота з дрібними і рутинними справами приносять свої плоди, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельця день буде спокійним і розміреним. У любові без перепадів, злетів і падінь. Не чекайте великих перемог і звершень. Можна планувати прості і буденні справи, похід в перукарню, роботу над рутинними завданнями. Присвятіть день рідним, коханим і друзям. Приємні розмови, прогулянки на свіжому повітрі, посиденьки в кафе або вдома за переглядом фільму подарують вам справжнє задоволення, як і тим, хто буде знаходитися поруч. Ви дізнаєтеся, як зробити себе незамінними. Не зловживайте своєю силою, вона може обернутися проти вас.

Близнюки

Близнюкам варто триматися від проблем подалі. Цілком можливо, що оточуючі захочуть вивести вас з себе. Не варто піддаватися на провокації і йти у таких людей на поводу. З'явиться бажання різко відповісти або зробити необдумані рішення, які дадуть про себе знати в майбутньому, і далеко не на вашу користь. Щоб день пройшов позитивно, слухайте спокійну музику, думайте про хороше, присвятіть час коханим, тоді вплив з боку не дозволить зробити погані вчинки. Будьте сьогодні ввічливі і терплячі, і вже завтра ви будете пишатися собою і своєю витримкою, а навколишні люди поважатимуть вас ще більше колишнього. Одинаки, запитайте себе, можливо ваші вимоги не дуже реалістичні?

Рак

З'явиться маса нових справ. З самого початку дня в роботі і сімейному побуті можуть звалитися завдання і проблеми, які необхідно вирішувати. Їх може бути так багато, що ви опинитеся в ступорі, не знаючи за яку з них взятися і вирішувати в першу чергу. Якщо спробуєте взятися відразу за все — це буде схоже на те, що ви хочете «повідкушувати кожне яблуко з дерева», і тільки все зіпсуєте. Виберіть найголовніше, першорядне, щоб зайнятися ним впритул, незначне залиште на потім. Навіть якщо ви не встигнете їх зробити, нічого страшного не станеться, так як найважливіше виконано. Це стосується всіх сторін життя — робота, любов, побутові завдання.

Лев

Для Левів обіцяє бути вдалою друга половина дня. Це час, коли варто проявити всю свою силу і кмітливість. Удача чекає на роботі і в особистому житті. Вільних Левів сьогодні чекає вдале знайомство або побачення з далекосяжними планами, а ось тим, хто перебуває у відносинах або шлюбі, потрібно всю увагу приділити сім'ї. Починаючи з середини і до кінця дня, удачі будуть переслідувати вас по п'ятах. Головне, їх розгледіти і використовувати в свою користь. У професійній сфері ваші останні спостереження допоможуть зробити крок назад і прийняти здорове довгострокове рішення. Ви помітили деяку еволюцію в справах, пора зробити необхідні висновки.

Діва

Для Дів перша половина дня — це час вдалих рішень у коханні, роботі і бізнесі. Бадьорість і мотивація дозволять впоратися з багатьма справами, які давно чекали, коли ж за них візьмуться. Розслабитися не вдасться, але добре виконані справи принесуть тільки краще у ваше життя, а успіхи обов'язково покажуть вас з найкращого боку. Друга половина дня буде не такою вдалою, так що краще на цей час планувати рутинні справи. Вам вдалося пригальмувати ваші витрати. Це добре, але вам потрібно скласти план у довгостроковій перспективі, якщо ви хочете реально заощадити. Проєкти, які ви плануєте, обов'язково будуть реалізовані.

Терези

Терези будуть особливо схильні до емоцій. Це може принести як позитивні, так і негативні моменти. Якщо ви проводите час з коханою людиною, в колі люблячої сім'ї, то можете спокутувати їх у своїй любові, ласці, турботі і ніжності. А ось зі спілкуванням на роботі і колегами можуть бути проблеми. Будь-яку річ, претензію, незгоду, дивний погляд ви будете переживати особливо гостро. На цьому ґрунті сьогодні можуть виникати конфлікти, скандали, зриви, сльози. Саме тому, особливо в першій половині дня, не рекомендується займатися серйозними справами, робити довгострокові плани, так як все зіпсують емоції, що розігралися, і нервова напруга. Краще направити емоційність в позитивне русло, щоб показати оточуючим свою любов і повагу.

Скорпіон

Не намагайтеся встигнути все і переробити всі справи. Напевно вас відвідає таке бажання. Щоб цей день не пройшов даремно, виберіть найважливіші з усіх запланованих занять. Так ви не розтратите свою енергію і не витратите час даремно на ті речі, які мають незначну важливість, у вас залишаться сили і на особисте життя. При правильному плануванні день для Скорпіонів виявиться вдалим у коханні і роботі. Не вплутуйтеся в склоки між вашими колегами і не приймайте чиюсь сторону, якщо вас це не стосується. Це може зробити вам ведмежу послугу замість того, щоб дати вам образ героя, на який ви сподіваєтеся.

Стрілець

Стрільцям не варто поспішати з висновками. Поспішне рішення гірше, ніж ніяке. Ви можете наламати таких дров, що виправляти ситуацію потім доведеться протягом довгого часу. Тому не поспішайте, пам'ятайте, що ви схильні робити з мухи слона, і навіть незначні проблеми можуть здаватися вам сьогодні катастрофою, з якою необхідно щось робити прямо зараз, невідкладно. Насправді все не так страшно і більшість проблем можуть потерпіти, поки ви не приймете краще рішення. У закоханих і сімейних представників знака відносини будуть засновані на довірі і співучасті. Вам обом знадобиться гармонія і розслаблення. Для одинаків день буде вкрай сприятливий в якості емоційного перезавантаження.

Козоріг

Залиште на потім всі незначні і рутинні справи. Сьогодні вам може пощастити. Цей день зажадає від вас великої віддачі фізичних і емоційних сил, але результат безумовно порадує. З ранку варто зарядитися хорошим настроєм, так як він стане в нагоді в важливих рішеннях і діях. Те, що давно було задумано, може збутися, так як всі передумови для цього є. Головне, бути впевненими в своїх силах. Проявіть всі свої здібності красномовства і переконання, налаштуйте на свою сторону тих, хто вам близький, і навіть своїх недоброзичливців, які допоможуть у вирішенні важливих завдань. Якщо щось не виходить, не впадайте у відчай, так як сходити з половини шляху — це не ваш вибір!

Водолій

Для Водоліїв день має бути вдалий, але лише у тому разі, якщо вони проявлять справжню напористість. У цьому випадку будь-які задумки можуть збутися. Якщо представник знака сьогодні проявить слабкість і лінь, очікувати вдалого результату справ не варто. Щоб не зіпсувати відносини з коханими, друзями, колегами, щоб одним тільки словом не перекреслити все те, чого ви так довго домагалися, візьміть себе в руки. Якщо ви самотні, зараз не час замикатися в собі. Відкрийте себе для нових можливостей. Якщо у вас є друга половинка, у вільний час зосередьтеся на своєму партнері.

Риби

Рибам рекомендується остерігатися своїх емоцій, які можуть виявитися неконтрольованими. Роздратування може виникнути з будь-якої дрібниці, накопичені емоції виплеснуться справжнім водоспадом обурення. Зрештою, це може призвести до неприємних наслідків, так як ваше обурення пройде, а ось неприємний осад у оточуючих залишиться. Постарайтеся тримати себе в руках. Ви побачите свою професійну ситуацію в новому світлі. Колега може відкрити вам очі, і ви усвідомлюєте свої можливості і перспективи розвитку. Якщо ви зробили великі витрати, вам доведеться переглянути витрати в бік зменшення.

Все буде Україна