«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Вкрай несприятливий день. День серйозних провокацій, авантюрних пригод, підлого обману. Ймовірно романтичне захоплення, яке, на жаль, буде короткочасним. Не виключено, що вам доведеться з'ясовувати стосунки з друзями або родичами. Будьте обачні - дуже часто скандали виникають через неуважність.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений відчуттям внутрішньої свободи, бажанням зміни обстановки і способу життя. Водолії можуть відчути смак до екстравагантних витівок, нерозумним витрат грошей. Рекомендується скоротити непотрібні витрати до мінімуму і, поки не пізно, схаменутися. В іншому випадку ви можете втратити ділову активність і опинитеся в кризовій ситуації.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Через ваш самообман і  необдуманих вчинків сам день несприятливий для встановлення контактів і активного спілкування. Зміна настрою або легковажність можуть піддати ризику репутацію Риб. Можливо, що, спробувавши залагодити проблеми, Риби зможуть відновити своє добре ім'я. Вони зможуть володіти ситуацією і спокійно продовжувати розпочату справу.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Розташування зірок як і раніше несприятливе. Робота зажадає великих зусиль і не принесе значних результатів. Нестандартний підхід до будь-якої справи, неординарність у вирішенні виникаючих проблем допоможе зламати негативні тенденції дня. Напружений в емоційному відношенні день. Бажані підтримка і розуміння близьких людей. У другій половині дня можливі проблеми з житлом або майном. Вам корисні прогулянки - в результаті ваш настрій покращиться.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вкрай несприятливий день. У будь-якому заході сьогодні не розраховуйте на допомогу з боку, тільки ви самі зможете допомогти собі. Сьогодні головне - не робити помилок і все робити вчасно. Охороняйте житло: можливі пожежі, пограбування, в кращому випадку - поява нежданих гостей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Хороший він для прогулянок, подорожей, спілкування з друзями.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Незважаючи на несподіванки, ви зможете заглибитися в роботу, поліпшити своє матеріальне становище, налагодити і зміцнити відносини з близькою людиною. Рекомендується приділити велику увагу дому, зробити важливі покупки. Зверніть увагу на здоров'я дітей.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні робота зажадає від вас великих зусиль, однак позитивні результати позначаться тільки після тривалого проміжку часу. Схильність до оригінальності, екстравагантності у вчинках, нестандартний підхід до будь-якої справи може викликати двоїсту оцінку з боку керівництва або колег. Напружений в емоційному відношенні день. Вірогідні проблеми в особистому житті. Не дозволяйте підозріливості або ревнощів оволодіти вашим серцем.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вкрай несприятливий день. Вірогідні проблеми з житлом або майном: можливі пограбування, крадіжки, в кращому випадку - поява небажаних гостей. Напружений в емоційному відношенні день. Можливо безліч критичних ситуацій. Розум і інтуїція допоможуть вийти зі складної ситуації. Вам доведеться докласти для цього максимум старань.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вкрай несприятливий день. Він пройде під знаком невірності, помилкових обіцянок. Можливо, що цей день буде наповнений подіями, пов'язаними з невдалою комерційною діяльністю. Уважно поставтеся до покупок або привабливим комерційних пропозицій: вас спробують обвести навколо пальця.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений зростанням життєвих сил. Великий заряд енергії сприятиме лікуванню. Ваш вплив можуть відчути близькі люди. Багато звернуться до вас за допомогою для зцілення душі і тіла. Відкрийте свої серця назустріч радості і любові.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день. Вірогідні проблеми з нерухомим майном; можливі пожежа, пограбування, в кращому випадку - поява небажаних гостей. Напружений в емоційному відношенні день. Постарайтеся уникати всіляких суперечок, не звертайте уваги на критичні зауваження на свою адресу - ваша реакція може бути неадекватна.

Джерело:supercook

Все буде Україна