«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 січня 2019 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 19 січня 2019 року.


 

Овен

Сьогодні уваги Овнів зажадає важлива справа. Можливо, вона буде пов'язана з будинком, сім'єю або професією, кар'єрою. Ваша активність буде обмежена. Зірки радять не бунтувати проти заданих рамок, а мудро і дисципліновано діяти в межах, щоб уникнути сварок, стресів, травм та інших проблем. Втім, якщо ви хочете свободи, можна перейти кордони, грюкнути дверима і закрити питання, інформує Ukr.Media.

Тілець

Сьогодні Тільці можуть стати свідками досить напруженої ситуації, але зовсім не зобов'язані брати в ній безпосередню участь. Вашу увагу може привернути який-небудь конфлікт, дорожня пригода, професійна проблема або сімейна сцена. Зірки радять вам бути обережнішими в дорозі, в листуванні, а також не загострювати відносини з близьким оточенням: ріднею, колегами, сусідами, попутниками.

Близнюки

Близнюкам сьогодні варто акуратніше вести справи. Не рекомендуються ані планові, ані термінові акції, особливо, якщо це платежі, угоди, професійні заходи, обмін послугами. Якщо ті чи інші дії неминучі, варто зробити головною метою не вигоду і прибуток, а мінімізацію збитків і страховку від небажаних сюрпризів. В іншому випадку, ви постраждаєте фінансово або понесете збитки іншого плану.

Рак

Раків день закликає до зібраності, витримки, оперативності, відповідальності. Від цих якостей може залежати ваша кар'єра, репутація, безпека або формат відносин. Не буде зайвим професійний досвід. Важливо не пригнічувати інстинкт самозбереження: якщо супротивник сильніший або задача складна, краще втекти з поля бою або відкласти ривок, ніж підставити себе під удар і розсьорбувати його наслідки.

Лев

Сьогодні Левам не варто ризикувати. Справи, з якими в інший час ви впоралися б легко і навіть з ентузіазмом, в дану добу загрожують завершитися зривом, збоєм або травмою. Вас може підвести здоров'я або якась зовнішня критична обставина, наприклад, непередбачена обстановка вдома або на службі. Несподівано багато душевних сил може відняти діловий конфлікт, гостра робоча або сімейна ситуація.

Діва

Дів чекають ті чи інші труднощі, але не варто заздалегідь опускати руки: впоратися з проблемою буде простіше, ніж здасться спочатку. Можливо, ви поспішите на допомогу друзям або терміново вдастеся до їхньої підтримки в екстреній ситуації. Взятий бар'єр зміцнить ваш дух чи підвищить впевненість у професійній майстерності. Щоб уникнути конфлікту, краще спрямувати зусилля на вирішення питання, а не на спір.

Терези

Терезам сьогодні не варто без вагомих причин проявляти ініціативу і переходити комусь дорогу. Великий ризик невдачі в справах, пов'язаних з будинком і кар'єрою. Можлива перевірка на професіоналізм. Небажано конфліктувати з близькими, партнером, друзями, клієнтами, ворогувати з начальством і колегами, провокувати конкурентів. Найбільш безпечна тактика - піти від боротьби і надати ініціативу іншим.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть зіткнутися з труднощами у справах, в контактах або в дорозі, але будуть мати всі шанси блискуче їх подолати. Варто лише порівнювати поставлене завдання і свої поточні можливості, так як може раптово підвести самопочуття. Також зірки радять вам тверезо оцінити свій актуальний набір інструментів, прийомів і методів: ймовірно, доведеться обходитися тим, що є під рукою.

Стрілець

В цей день Стрільці можуть опинитися в нештатній ситуації або стати її свідком. Ймовірно, в ній буде щось фатальне. Ваші чарівність і авторитет можуть виявитися безсилі, краще пустити в хід інші якості, такі, як твердість, цілеспрямованість, сміливість і швидкість. Чим оперативніше ви відреагуєте на виклик або сигнал тривоги, тим ефективніший буде результат зусиль і коротший список наслідків.

Козеріг

Козерогам в цей день важливо зберегти витримку і спокій, на словах і на ділі. Дратівливим чинником стане зовнішня обстановка, чужа поведінка. Можливо, вас будуть провокувати на ту чи іншу непристойну реакцію. Конфлікти сьогодні доленосні і краще за будь-яку ціну їх уникати. Навіть якщо вдасться запобігти краху і розриву, скандал відіб'ється на ваших справах і репутації, а стрес на самопочутті.

Водолій

В цей день Водоліям варто обмежитися найбільш необхідними і неминучими клопотами, але зате виявити в них максимум стійкості, відповідальності, терпіння. Економити сили краще за рахунок нових проектів, сьогодні їх починати явно не варто: ноша може виявитися для вас надто важкою, а результат скромним. Можливі неприємні справи, болючі лікувальні процедури. Не виключений аврал на роботі чи вдома.

Риби

Сьогодні Рибам не завадить прийняти запобіжні страхувальні заходи в будь-якій справі. Інтуїція буде вести вас вірним курсом, але навіть вона може виявитися не в змозі вберегти вас від критичного повороту подій. Передбачливість - не надто висока плата за відсутність зайвого занепокоєння. Варто подбати про безпеку дітей, врахувати ймовірність збою в будь-якому заході, конфлікту в будь-яких відносинах.

Все буде Україна