«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 20 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Зовнішньої підтримки Овни не потребують, ситуація складається більш ніж сприятливо. А ось додаткова психологічна опора вам не завадить. Добре, якщо поруч є надійна людина, якій можна довірити будь-які секрети. Якщо хочете завоювати чиєсь розташування, продемонструйте такт, співчуття, гнучкість, вміння тримати язик за зубами. Не втручайтеся також в чужі справи, не крутіть інтриги за чужою спиною. Це зробить вас більш привабливими для партнерів і підвищить ваш статус в очах начальства, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців це інформативна сприятлива доба. Ви зможете зайнятися не тільки тим, що входить у ваші обов'язки, але і тим, що вам до душі. Основну роботу сьогодні є шанс поєднати з корисним прикладним хобі, самоосвітою або навчанням інших людей. Найбільш широким виявиться поле застосування інтелектуальних здібностей, наприклад, репетиторських. Вдалий момент для оформлення документів.

Близнюки

Початок дня багато Близнюків зустрінуть на хвилі натхнення, проте подальший розвиток подій може змусити змінити плани. Якщо залишилася незакінченою будь-яка важлива справа, зірки радять вам нанести останні штрихи на створену картину ще до полудня. У другій половині доби може змінитися настрій або комплекс обставин. Не виключена залежність від самопочуття, нових умов роботи, побуту, оплати праці, лікування, ведення бізнесу. Можливо, намітиться нова фаза в особистих відносинах.

Рак

Сьогодні зірки радять Ракам не зациклюватися на своїх особистих проблемах і більше спілкуватися з людьми. Корисно бути в курсі соціальних подій, фінансових і податкових новин. Добре, якщо у вас є друг, з яким ви можете поговорити в неформальній обстановці на животрепетну тему. Не варто прив'язуватися до одержуваної інформації емоційно, щоб не запрограмувати себе на найгірший сценарій.

Лев

Для Левів сьогодні актуальні дії, спрямовані на зміцнення партнерства, підйом рейтингу, на розширення аудиторії, банку даних, кола знайомств. Індивідуальні зусилля можуть дати скромний результат, краще підключати зв'язки, використовувати домовленості. Добре примкнути до популярного проєкту, відвідувати престижні заклади, елітні місця і заходи, особливо в супроводі гідного супутника. Якщо не напрацьований особистий авторитет, ваші акції підніме контакт з впливовою відомою персоною.

Діва

Дівам зірки обіцяють багато цікавого, але також закликають бути уважнішими до неявних дрібниць і в кожній ситуації зберігати баланс. Ви можете бути дуже популярні, легко впишетеся в новий колектив, проте не виключені моменти, коли вас спробують використовувати або посміються над вами за вашою спиною. Небажано брати участь в інтригах, проявляти зайву відвертість, підписувати важливі папери, давати серйозні обіцянки. Щоб не зациклюватися, весь час майте на увазі альтернативу.

Терези

Терезам зірки роблять подарунок, дають тимчасову поблажку, відстрочку або оригінальний шанс надолужити згаяне. Не варто пропускати момент, якщо ви хочете реабілітуватися, зустрітися з друзями, освіжити любовні почуття, взяти участь в грі, поспілкуватися з дітьми, нагадати про себе зацікавленій публіці, зробити дрібну приємну покупку. Уникнути перегинів допоможуть властиві вам почуття міри і смак.

Скорпіон

Скорпіонам зірки радять залишатися витриманими, терпимими, доброзичливими. Зберігається ґрунт для розбіжностей з домочадцями, друзями, батьками. Запальним, ранимим, розгубленим Скорпіонам безпечніше покластися на зовнішні стандарти і правила, наприклад, на етикет. Якщо ви втратили почуття внутрішньої опори, ваші особисті думки і почуття можуть бути необ'єктивними, що швидко доведе сам хід подій. Не на вашу користь може виявитися звичка критикувати інших, не помічаючи власних недоліків.

Стрілець

Стрільцям важливо зважити свої рішення і відповідати за свої слова. День сприяє підтвердженню підсумків, закріпленню прав на особисті досягнення, нагороди, винаходи, творчі перемоги, наукові знахідки. Можливе укладення договору або усна угода, що має силу письмової. Також, ця доба допомагає проясненню істини в заплутаних ситуаціях особистого характеру. Не варто відкладати чесну розмову, назрілу між вами і вашими дітьми, друзями, шанувальниками, вихованцями, коханою людиною.

Козоріг

Перед вами повинні відкритися нові можливості для кар'єри або освіти. Можливе отримання визнання або допомоги від людей, що володіють владою. Прояв зрілості суджень у важливих справах і бізнесі. Гармонійність виконання домашніх і професійних обов'язків.

Водолій

Наступ нового року може ознаменуватися для Водоліїв зниженням товариськості і відкритості. Настрій, самопочуття або інша обставина змусить вас звузити коло контактів, ретельніше контролювати почуття і зберігати секрети, відмовитися від частини розваг. Другу половину дня краще провести з тими, хто розуміє вас без зайвих слів. Не виключено, що в цьому суспільстві ви не побачите деяких колишніх однодумців, зате ваші зв'язки з близькими і з «друзями по нещастю» стануть міцнішими.

Риби

Першу частину дня Риби проведуть дуже продуктивно, якщо будуть послідовними і не полінуються довести розпочате до кінця. У цей час варто віддати перевагу вирішенню практичних завдань. Ближче до вечора може зажадати уваги домашній простір, особистий сайт, можливі новини в середовищі однодумців. Ви будете чуйно реагувати на атмосферу в сім'ї або колективі. Зірки радять вам подолати спокусу обману і маніпулювання, так як ви можете самі стати жертвою своїх психологічних ігор.

Все буде Україна