«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 січня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам не варто боятися труднощів рано вранці. Удача вам не зрадить, як і натхнення. Особливо важливо вірити в себе Овнам, народженим у 2 декаді квітня. В середині дня вам не завадить зробити перерву, так як вечір здатний знову піднести сюрприз, цього разу, ймовірно, матеріального характеру. Вас може чекати непередбачена покупка або грошове надходження, або ви поласуєте незвичайною стравою, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців день може ознаменуватися зростанням загальної напруженості, в тому числі, вдома або в близькому оточенні. Може стати помітнішим складний характер партнера, недолік побутового укладу, прихований порок відносин. Можливі сварки при спробі модернізації, в ході ігор і розваг. Прихильність до близьких людей може супроводжуватися ревнощами або нав'язливістю. Варто контролювати негативні емоції, здатні спровокувати спалах агресії. Не завадить попереднє обговорення та узгодження дій.

Близнюки

Близнюків день провокує на зростання дратівливості. Причиною може бути приховане занепокоєння, невдоволення обстановкою, нервозність при виявлені наслідків помилок. Можливі нав'язливі думки в зв'язку зі здоров'ям. З уже знайомою проблемою можуть зіткнутися власники домашніх тварин. Внутрішнє напруження можна використовувати як додатковий "мотор" для важкої роботи. Не варто ігнорувати неприємні відчуття: можливе загострення симптомів, викликаних невилікуваною травмою, хронічним запаленням.

Рак

Сьогодні зірки радять Ракам чекати другої половини дня і лише потім приступати до задуманого. Це особливо важливо, якщо йдеться про проєкти майбутнього, про прогресивні нововведення, оптимізації, практичні експерименти. Навіть несподівані повороти подій в цей час виявляться вам на руку. Ви легко отримаєте допомогу від друзів, проведете назрілий апгрейд, відокремите функціональні новинки від непотрібних.

Лев

Левам зірки радять утриматися від імпульсивності в ділових і фінансових питаннях. Вдале рішення сьогодні навряд чи буде прийнято за допомогою одних лише розрахунків. Стане в нагоді чуття, розуміння чужих настроїв, знання «підводних течій». Можуть виявитися вдалими покупки в будинок. Доречні приватні переговори з питань іпотеки, великої позики, пайової участі в проєкті або спадщині. Небажано купувати інструменти, техніку, спортивний одяг та інвентар, приналежності для активного відпочинку.

Діва

Ваші зв'язки піддаються змінам. Не виключено, що ви зміните номер телефону або місце служби. Дівам, які прагнуть до кар'єри, необхідно терміново переглянути колишні плани, а також відповідну для їх реалізації стратегію. Поверхневі відносини з кимось із колег можуть перейти в більш тісні, але це не означає, що ви повинні послабити дружні контакти з іншими товаришами по службі. Протягом дня можливі поломки інструментів, проблеми з технікою та електронікою, невеликі виробничі травми.

Терези

Терезам зірки обіцяють приємний день. Аж до ночі є право на вільний вибір (настільки, наскільки його дозволяє ваш поточний статус). Добре побувати в неформальній обстановці, богемному середовищі, атмосфері неробства, веселощів і креативу. Якщо ваша мета — кар'єра, саме час відновити зв'язки з корисними людьми через загальне хобі. Краще не братися за важкі справи, пов'язані з відповідальністю.

Скорпіон

Для багатьох Скорпіонів буде характерна поглиненість важливим особистим питанням. Можливо, ви в одному кроці від осяяння і ось-ось знайдете ключ до вирішення. Зірки радять вам не демонструвати своє внутрішнє життя оточуючим, що при вашій природній здатності маскуватися не складе труднощів. Знайдіть час для спілкування, гри або іншої форми участі в спільному житті. Не виключене марнотратство. Якщо ви увійшли в азарт, можлива непередбачена витрата грошей, енергії, віртуальних бонусів або інших ресурсів.

Стрілець

Сьогодні вранці можливі емоційні образи, непорозуміння в сім'ї і романтичних взаєминах. Можуть бути проблеми в ділових відносинах. У наявності тенденція уникати роботи або неприємних життєвих фактів. Намагайтеся не проявляти фінансову екстравагантність.

Козоріг

Козороги — люди дуже розсудливі і вкрай обережні. Однак сьогодні вони ризикують стати жертвами власних пристрастей і пуститися у всі тяжкі. Довга боротьба розуму і азарту цілком може закінчитися перемогою останнього. У кращому випадку ви отримаєте незабутні враження, в гіршому можете зазнати збитків. Втім, не поспішайте заздалегідь здаватися. Вас буде важко вибити з сідла, якщо ви володієте міцними нервами і до того ж десь в надійному місці у вас прихований резервний капітал.

Водолій

Водоліям сьогодні не варто вступати в переговори, а в спонтанних неминучих бесідах не озвучувати свої поточні цілі і не зачіпати малоприємні теми. Ваше почуття гумору в цю добу може залишати бажати кращого, особливо, коли оточуючі намагаються пожартувати конкретно над вами. Якщо ви потребуєте співрозмовника, постарайтеся вибрати розуміючу тактовну людину, якій не з чуток знайомі і близькі ваші проблеми. В цьому випадку, і вас не ранить її критика, і її не буде дратувати ваш тон.

Риби

Основна частина дня обіцяє стати для Риб рівною і спокійною. Сприятлива обстановка дозволить досягти успіху в декількох справах відразу, або додати до запланованого успіху ще одну бонусну перемогу. Увечері ви опинитеся в досить щільному інформаційному потоці, в якому ризикуєте потонути, не маючи надійних фільтрів. Важливо відокремити корисні новини від чуток, перебільшень і провокаційних висловлювань.

Все буде Україна