«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як швидко позбавитися від парочки зайвих кілограм перед Новорічними святами

 

Цей сценарій знайомий багатьом: ви намагаєтеся стежити за своєю вагою, тому в один із днів встаєте на ваги і опиняєтеся в шоці від цифри яка там з'явилася. Ви регулярно займаєтеся і правильно харчуєтеся - так що сталося? А тут, як на зло, ще й новорічні свята на носі і сукня підібрана точно по фігурі.

Коли ви набираєте кілька кілограмів всього за пару днів, це майже завжди винна вода. Жир накопичується набагато довше, тому ви не можете набрати вагу за один або два дні. Якщо ви хочете швидко знизити вагу, є декілька хитрощів, які допоможуть вам у цьому. І до Нового року ви зможете знову бути стрункою і сліпуче прекрасною!

Заплануйте тренування

В довгостроковій перспективі фізичні вправи стимулюють кровообіг і допомагають усунути накопичення лімфатичної рідини у кінцівках. Так що, навіть якщо ви помітите невелику надбавку в день активного тренування, то вже на наступний день вага зменшиться. А в якості більш м'якої альтернативи, ви можете практикувати йогу, яка діє довше, але без стрибків ваги, інформує UkrMedia.

Пийте більше води

Це звучить нелогічно, але так, ви повинні пити більше води, щоб позбутися від зайвої рідини. Особливо добре, якщо ви будете пити чисту воду замість солодких газованих напоїв, соків і алкоголю. Крім того, дієтологи стверджують, що вживання води може збільшити ваші щоденні енерговитрати на 95 калорій, що означає прискорення метаболізму і зниження ваги.

Скоротіть споживання солі

Натрій може змусити організм утримувати воду, так що насправді це перший простий крок, який ви можете зробити, щоб схуднути. Але будьте пильні: натрій часто ховається у ваших улюблених продуктах, включаючи соус для спагетті, пластівці і навіть промислові заправки для салатів. Тому на період схуднення відмовтеся від готової їжі і намагайтеся вживати максимально прості продукти.

Приберіть швидкі вуглеводи

Відмова від простих рафінованих вуглеводів (таких як білий хліб і макарони), на користь овочів і ягід, багатих клітковиною, є ще одним способом швидкого схуднення. Почніть зі скорочення 100 г простих вуглеводів в день і поступово зменшуйте їх кількість, поки не побачите результати.

Приймайте магній під час критичних днів

Жінки часто накидаються на жирну та вуглеводну їжу у другій половині менструального циклу, коли рівень гормону естрогену знижується, а рівень прогестерону досягає піку. Щоб приборкати свій апетит і зменшити вміст води в тканинах, приймайте щоденну добавку оксиду магнію (200 мг), яка, як показали дослідження, може допомогти зменшити затримку рідини. Корінь кульбаби, чорна кава і чай також є природними сечогінними засобами, які можна вживати в цей період. Тільки не забудьте проконсультуватися з лікарем, перш ніж додавати будь-які добавки в ваш звичайний режим, оскільки ви ніколи не знаєте, як різні інгредієнти взаємодіють один з одним.

Все буде Україна