«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Харків повернули до Карта оновилася автоматично: у МОЗ спростували новий розподіл карантинних зон "зеленої" карантинної зони

Про це свідчать дані інтерактивної епідемічної карти станом на 7 серпня.

Центральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела засідання у п'ятницю, 7 серпня. 

Слід зауважити, що в оприлюдненій карті близько опівдня 7 серпня Харків був у "червоній зоні". Утім, на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я заявили, що це не відповідає дійсності. У повідомленні відомства зазначили, що карта інтерактивна, тому система автоматично завантажила дані, хоча офіційного рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не було.

Згідно з новими даними карти, до "червоної" зони потрапили Костопільський район Рівненської області та Кіцманський район на Буковині. 

Як повідомлялося, в Україні у п'ятницю, 7 серпня, кількість нових випадків COVID-19 зросла на 1 453. Це новий антирекорд від початку пандемії. Загалом в Україні виявили вже 78 261 випадок коронавірусу. Від початку пандемії померло 1 852 людини, за останню добу зафіксували 33 летальні випадки. Кількість одужалих сягнула вже 43 055 осіб (за добу - 531). 

Все буде Україна