«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Коли відрубаєте?", - ветеран АТО без руки жорстко звернувся до Порошенка, українці не стримують сліз

Президенту не вдасться уникнути відповіді на незручне запитання

Боєць АТО звернувся до Порошенка із запитанням: "Коли відрубаєте руки?".

Президенту не вдасться уникнути відповіді на незручне запитання. Йому його задають щодня: "Де відрубані руки тих, хто розкрадає армію?".

Нагадаємо, у жовтні 2017 року після скандалу в оборонному відомстві Петро Порошенко пообіцяв карати тих, хто займаються корупцією в Міністерстві оборони.

"Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто буде красти в армії – руки повідрубую. Це позиція президента. Армія є предметом моєї персональної турботи, одним із наших досягнень за три роки", - заявив тоді гарант.

Після цієї голосної заяви пройшло півтора року, в оборонці розгорівся черговий корупційний скандал, основними фігурантами якого є "друзі" президента, а покараних за страшні злочини як не було так і нема далі.


У День добровольця, який Україні відмічає 14 березня, із запитанням про покарання корупціонерів звернувся до президента український воїн, який пройшов пекло війни на Донбасі – військовослужбовець 23-того батальйону Євгеній Редька зі зворушливим позивним "Сонечко".

У червні 2016 року український герой в боях під Маріуполем втратив ліву руку та скалічив ліву ногу. Крім того втратив око та зір.

"Шановний Петре Олексійовичу, коли відрубаєте?" – запитує український захисник.

Выдеозвернення українського героя опубліыковано на Youtube

Пише - znaj.ua.

Все буде Україна