«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

КУПИЛИ БАТУТ, ЩОБ НЕ НУДЬГУВАВ НА КАРАНТИНІ: СТРАШНА СМЕРТЬ ДИТИНИ ВРАЗИЛА ВСІХ. “ПОЧАЛО ТРЯСТИ”

Жителі міста Гейдельберг в ПАР Пол і Родін де Бір купили надувний замок-батут – щоб їхні діти не нудьгували на карантині, оголошеному через пандемію коронавіруса. 11-річний Педре і його п’ятирічна сестричка Анелі визнали це чудовою ідеєю і дуже зраділи розвазі.

Вони запрошували до себе друзів. Під час гри Педре, тікаючи від свого приятеля, спіткнувся і випадково зачепив ногою мотор батута. Мати розповіла, що раптово сина почало трясти – він отримав сильний удар струму.

Жінка кинулася йому на допомогу, намагаючись відтягнути від мотора, але її також вдарило струмом. Як повідомляє видання Daily Mail, реанімувати дитину не вдалося. Хлопчика оголосили мертвим після того, як прибулі медики протягом години намагалися повернути його до життя. Батьки вважають, що мотор був несправний. Фахівці проведуть експертизу обладнання.

Директор школи, де навчався Педре, назвав його прекрасним веснянкуватим і блакитнооким хлопчиком, якого любили однокласники і вчителі і сказав, що вони всі моляться за нього.

Все буде Україна