«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Навіть казахи придумали” казахських руських “”, – Арестович відповів на критику його ідеї “Русь-Україна”

Позаштатний радник глави Офісу президента України Олексій Арестович образився на критику на свою адресу щодо ідеї перейменувати країну в Русь-Україну.

Не так давно представник України в ТКГ Донбасом Олексій Арестович запропонував перейменувати країну в Русь-Україну і тим самим відібрати у Росії бренд на “російський”. Однак його ідею підтримали далеко не всі жителі України.

Вчора, 8 вересня, на своїй сторінці в facebook. Арестович опублікував пост на підтримку своєї ідеї. Акцентувавши увагу на тому факті, що тільки в ХХ столітті країна мала чотири назви: УНР, Гетьманщина, УРСР і України.

При цьому Арестович заявив, що він не брав до уваги ще й ЗУНР і “Донецько-Криворізьку республіку”.

Політик обурений тим фактом, що історики не лінуються, коли розповідають про існування УНР і УРСР, але при цьому їм важко пояснити різницю між “Росією” і “Руссю”.

Арестович заявив, що його дивує факт боязні “Заходу”, “совка”, США і ЄС. Інакше як по іншому пояснити той факт, що нікому не припала до душі його ідея перейменування країни в Русь-Україна.

Політик нагадав, що історія пам’ятає лише сміливців, які творили нездійсненне. При цьому забуває трусів.

“Навіть казахи придумали” казахських російських “”, – написав у пості Арестович.

Політик заявив, що про Русь-Україну обмовився в жарт під час спілкування з журналістом Романом Цимбалюком. Однак жартувати на цю тему більше не збирається.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна