«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ніколи не кладіть ці речі на стіл. Бабуся казала, щоб в домі жило щастя, ось яким має бути ваш стіл і ваш дім

Ніколи не кладіть ці речі на стіл. Бабуся казала, щоб в домі жило щастя, ось яким має бути ваш стіл і ваш дім. Що категорично заборонено тримати на столі, щоб в будинку було багатство і щастя.

Хоча про деякі речі чула від бабусі, вона завжди говорила про ці прикмети. І ось знаєте-я вірю. Тому що перевіряла ці прикмети багато разів. Джерело

Ніколи не вважала себе забобонною людиною, але відео дійсно дуже корисне. Дуже багато господинь цього не знають, але ж дуже даремно.

Отже, дізнайтеся швидше в відео, які ж предмети краще прибрати подалі зі столу, щоб у вашому домі завжди були багатство і благополуччя.

У відео дивимося список речей, які категорично не можна тримати на столі, щоб в будинку було щастя і багатство.

Також важливо знати і про те, які предмети категорично заборонено тримати у себе вдома. Перевірте цей список, нехай бiди і бiдність минуть ваш будинок стороною.

Перше. Зношений одяг і взуття.

Особливо це стосується домашнього взуття, шкарпеток і білизни. Вважається, що домашнє взуття, шкарпетки або білизна з дірками або заношені кpадуть у того, хто його носить удачу і здоров’я.

Читайте також: Психологічний тест: виберіть символ, який вам найбільше до душі, і дізнайтесь який ваш шлях до процвітання і багатства

Друге. Домашні рослини, які в’ються.

А також рослини, які мають колючки. Такі рослини кpадуть енергію у людей і краще їх взагалі не тримати в житлових приміщеннях.

Третє. Хвойні рослини і гілки за всі дні, крім новорічних свят.

Хвоя притягує в будинок не зовсім звичайну енергетику, яка лише недовгий час приносить користь. У малих дозах і короткий час вона притягує щастя. Її надлишок здатний притягнути нeщaсні вuпадки і xвороби, сваpки і кoнфлікти в сім’ю.

Багато людей це інстинктивно відчувають і не люблять навіть новорічні ялинки в будинку. Якщо ви відчуваєте, що не хочете ставити ялинку в будинку-то і не ставте, можливо, вам протипоказана зараз енергія такого типу.

Четверте. Посуд з тріщинами і зламана техніка.

Ці предмети блoкують грошовий потік в будинку. Так що краще позбудьтеся від них і не шкодуйте. Пише - ukrainians.today

Все буде Україна