«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Питання Донбасу можна закрити за рік”, – у Путіна висунули Україні умова

Заступник глави адміністрації Путіна Дмитро Козак висунув Україні ряд умов, виконання яких призведе до того, що конфлікт Донбасу вирішиться.

Сьогодні, 8 квітня, заступник голови адміністрації Путіна Дмитро Козак під час прес-конференції висунув Україні ряд умов, виконання яких призведе до того, що конфлікт Донбасу вирішиться. Він підкреслив, що все вирішиться за рік, якщо слідувати детальним планом, який раніше вже твердили. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на його прес-конференцію.

Так, Козак підкреслив, що бачить можливості для того, щоб завершити конфлікт протягом року. За його словами, для цього Україні потрібно виконати всі Мінські угоди в тому порядку, в якому вони підписувалися. Він підкреслив, що якщо українська сторона буде відмовлятися від виконання угод, то конфлікт перейде в стадію заморожування. При цьому Козак назвав загострення на Донбасі піар-ходом української влади на тлі падіння рейтингу Зеленського.

До цього стало відомо, що російський найманець Ходаковський хоче піти в наступ і зайняти всю Лівобережну Україну по лінії Дніпра, яку буде так набагато простіше захищати. Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський прибув на лінію зіткнення на Донбасі на тлі ескалації бойових дій проти Росії. За його словами, він хоче бути ближче до українських солдатів. Нагадаємо, в новому російському таборі під Воронежем виявили багато артилерії, бронетранспортерів і, ймовірно, засобів ППО. Поруч йде будівництво. Це говорить про те, що російські військові вирішили влаштуватися там надовго.

Діалог

Все буде Україна