«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Потужні молитви янголу-охоронцю: захист сім'ї та здоров'я

Молитви спрямовані на допомогу вищих сил у справах і грошах


Ангела-Хранителя кожна людина отримує після хрещення. Небесний покровитель з того дня оберігає і спостерігає за діями людини. Ангел оберігає благополуччя, здоров'я і захищає від зайвих випробувань і пригод.

Зі своїм заступником можна зв'язуватися і просити його про допомогу допомогою молитви. Її рекомендується читати кожен день.


Молитва Янголу-Охоронцю для захист сім'ї

Помолитися Ангелу-Хранителю можна про щастя, заступництво, здоров'я і благополуччя членів сім'ї, особливо якщо на даний момент вони переживають важкі часи. Для цього слід прочитати наступну молитву:

"Святий Ангел, Тобі молюся про допомогу, бо переживаю про своїх близьких. Прожени з їх життів хвороби, невдачі, наповни силами і щастям їх серця, проясни думки. Бачу я, мій благодійник, слабкість духу їх і неміч тіла. Благаю про одне — нехай перестануть рідні страждати. Якщо це випробування мій, спаси мене, о святійший. Амінь".

Молитва Янголу-Охоронцю про захист здоров'я

Закликати свого небесного покровителя на допомогу при хворобі або ускладнення зі здоров'ям допоможе наступна молитва. Пам'ятайте, що для прочитання даного молитвослів'я нагоді ікона Ангела-Хранителя і свічка, куплена в церковній крамниці. Перед молитвою священнослужителі рекомендують сформулювати своє прохання, закрити очі і тільки після прочитати:

"Святий заступник Божий, будь милостивий до мене, почуй прохання мої і відведи біду. Звертаюся я з молитвою до Тебе і мрію отримати допомогу Твою в цей недобрий час. Захисти мене, прийди на допомогу, мій невидимий покровитель, прожени напасті, хвороби й смутку. Я ж не перестану прославляти ім'я Господа Твою підтримку. Амінь".

Джерело

Все буде Україна