«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Про допомогу більше не мрійте: влада уріже субсидії

Починаючи з квітня 2019 на громадян чекає новий перерахунок субсидій З момент введення субсидій українським урядом, ця державна допомога зовсім не покращиа життя більшості українців, а, навпаки, викликала ще більше недовіри до влади та безліч суперечок.

Так, вже починаючи з квітня 2019 на громадян чекає новий перерахунок субсидій. Субсидіанти, які раніше могли розраховувати на державну допомогу на оплату комполуг, можуть про неї забути, принаймні половина українців.

тарифи

Так, кількість отримувачів субсидій збираються урізати вдвічі.

Допомога для тих, хто залишиться просто буде зменшена. Згідно нових правил перерахунку субсидії не будуть враховувати опалення, а також в розрахунок візьмуть реальний рівень доходу громадян.

Однією з основних проблем субсидії є той факт, що українці, які не отримують матеріальну допомогу від держави, витрачають менше комунальних послуг, тобто економлять.  Дотакоєекономії уряд прагне спонукати усіх.

Так і ті, хто отримує субсидії не завжди добирають норму, прописану в законі. Згідно новим правилам “недобір” і буде повертатися сім’ї у вигляді грошового еквівалента, щоб мотивувати українців раціонально розпоряджатися комуналкою.

соцзахист

Варто відзначити тих, хто не може розраховувати на отримання субсидії ні в якому разі:

площа будинку 200кв. м або квартири — 120 кв. м;
машина віком до 5 років;
була зроблена покупка на суму від 50 тис. грн;
останнім часом не сплачували ЄСВ і не перебували на обліку в Центрі зайнятості.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна