«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Публічно підтримувати Москву і лити багно на український військових стає дуже дорогим задоволенням", - Дмитро Вовнянко

"Чудова новина. Блогерка-тіктокерка di.rubens, вона ж Таїсія Маламан-Онацька, програла суд проти полковника Анатолія Штефана, позивний "Штірліц". Солом'янський суд Києва відмовив гаспаже Маломан у позові про "захист честі і гідності". Так-так це та сама блогериня, яка розмістила відео де стоячи на Алеї Небесної сотні вона заявляє що найкраща в світі країна то Росія. А потім коли це збурило Штірліца, ця дєвіца на нього гучно наїхала у відео", - пише блогер і письменник Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Всі деталі я переказувати не хочу. Єдине що від себе скажу, публічно підтримувати Москву і лити багно на український військових стає дуже дорогим задоволенням. Блогерці di.rubens цей досвід коштував втрати співпраці з низкою відомих торгівельних марок, тобто джерела існування. Вона стала широко відома. Проте в Україні це відомість зі знаком мінус, якої вона позбуватиметься роками. А в любимій нею Росії вона нафіг нікому не потрібна, там своїх таких на дюжину 12. Тепер вона ще й суд програла...

До речі пригоди блогерки на тому не завершуються. Бо тривають ще суди проти неї самої. Висновок простий. Цінуй країну в якій живеш. Бо може статися так, що своя країна не пробачить, а чужа не допоможе".

Все буде Україна