«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шкарпеточки для педикюру! Ніяких дорогих салонів, ніжки як у молочного рожевого поросятка

Чи знаєте ви, що найпоширеніші теми жіночих розмов – краса і догляд за тілом. І однією з них є тема педикюру. Ідеальні п’яти, як у немовляти, без натяків на загрубілу шкіру, – це мрія кожної дівчини.

Адже навіть якщо дівчина потурбується про яскравий і якісний педикюр нігтиків, все враження може зіпсувати загрубіла шкіра на п’ятах і пальчиках. А неякісне або тісне взуття, робота стоячи, фізична деформація стоп тільки сприяють виникненню проблем.

Шкарпеточки для педикюру
Останнім часом на сучасному ринку косметики можна зустріти багато різних засобів, які дозволяють за короткий час привести ніжки в порядок. І серед засобів з догляду за шкірою ніг багато представниць прекрасної статі відзначають шкарпеточки для педикюру.

І дійсно, цей засіб дуже ефективно, але от ціна такої процедури в салоні немаленька. Та й одним походом в салон тут не обійтися. А ось моя тіточка з Алмати знає секрет, як зробити подібні шкарпеточки для педикюру в домашніх умовах.

Результат – гладка і ніжна шкіра стоп. При цьому на приготування такого засобу піде не більше 15 хвилин, а інгредієнти не принесуть вам великих витрат.

Редакція Тутка підготувала для вас суперрецепт шкарпеточок для педикюру в домашніх умовах. Більше не потрібно переплачувати!

Вам знадобиться:
2 ст. л. лимонного соку
6-8 пігулок аспірину
2 ст. л. гліцерину
100 мл теплої води
2 пари шкарпеток


Застосування
1. У зручній ємності подрібніть пігулки аспірину до стану порошку. Потім цей порошок і лимонний сік розчиніть у воді та додайте в отриманий розчин гліцерин.

2. Перевірте концентрацію на ніжних ділянках шкіри ніг. Сильно щипати і пекти не повинно. Лише трішки лоскітно і легке поколювання. Зверніть на це особливу увагу, щоб потім не стати Русалочкою, яка ходить ніби по лезу бритви і розжареному вугіллі одночасно.

3. Розбавте розчин водою або додайте ще лимонної кислоти чи аспірину залежно від реакції шкіри.

4. Одягніть на ноги бавовняні шкарпетки, які не шкода остаточно зіпсувати, і щедро змочіть їх в готовому розчині в тих місцях на стопі, де це необхідно. Можна усю ступню, а можна лише місця із загрубілою шкірою (п’яти, кінчики пальців ніг).

5. Після цього одягнуть поверх шкарпеток поліетиленові пакети і закріпіть їх зверху клейкою стрічкою.

6. Зніміть шкарпеточки для педикюру через пів години. Після цього ноги ретельно вимийте проточною водою і нанесіть на них товстим шаром жирний зволожувальний крем. Потім одягніть ще одні бавовняні шкарпетки, які можуть бути більш пристойними.

Зверніть увагу, що краще залишитися в шкарпетках на цілу ніч, але можна обійтися й кількома годинами.

7. Почнуть чи не почнуть облазити п’яти, залежить від правильності вибраної вами концентрації кислот. Якщо не почнуть, процедуру завжди можна повторити або допомогти шкірі облізти старим дідівським способом: пилкою або пемзою для п’ят. В останньому випадку треба діяти дуже акуратно, оскільки шкіра буде сходити набагато легше, ніж зазвичай.

Зверніть увагу, що бритва для педикюру в цьому випадку не тільки не підійде, але й може виявитися дуже небезпечною!

Спробуйте зробити такі шкарпеточки для педикюру, я просто впевнена, що ви залишитесь дуже задоволеними результатом такої ефективної процедури. А також розкажіть про цей засіб подругам, вони точно будуть вдячні вам за це!

За матеріалами

Все буде Україна