«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Терміново!!!Сім’я Луценків біжить з України. Вже продають награбоване, але ми вам цього не дозволимо!

Терміново! Сім’я Луценко біжить з України. Небайдужі перекривають аеропорти. Ці свинособаки вже продають награбоване та хочуть втекти, але ми вам цього не дозволимо! Відповідайте по закону!!! За скоєні злочини Луценка світить до 15 років в’язниці!! Прошу поширення!!!!!!

За скоєні злочини Луценка світить до 15 років в’язниці і за такі тяжкі злочини вчинені разом з кумом Порошенко його вже ніхто не помилує, як це було за часів Януковича.

Юрій Луценко, Генеральний прокурор України без вищої освіти, на своєму посту займався прикриттям найтяжчих злочинів свого кума Петра Порошенка.

Професійні патріоти думали, що почнеться повномасштабна війна з Росією і ніхто не помітить того, що вони натворили. Але історія розпорядилася інакше.

Зараз без 5 хвилин підозрюваний у важких злочинах Юра Луценко подається в бігу.

Для подружжя Луценко буде справжнім сюрпризом те, що справжні патріоти України вже давно патрулюють аеропорти і далеко вони не підуть.

Юрій Луценко три дні тому виставив на продаж свій заміський будинок, оформлений на тестя. Якому на такий будинок заробляти довелося б протягом років ста

Алена Токаревич

Все буде Україна