«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тетяна Висоцька: “Ну що, друзі. Прошу уваги. Тривожна новина. Щойно в ефірі каналу Пінчука президент Порошенко озвучив план повернення Україні окупованого Донбасу…”

Ну що, друзі. Прошу уваги. Тривожна новина. Щойно в ефірі каналу Пінчука президент Порошенко озвучив план повернення Україні окупованого Донбасу, який очевидно узгодили Путін з Трампом на сьогоднішньому саміті. Той самий, що базується на Мінських угодах, щодо яких кремлівський карлик сьогодні просив Трампа тиснути на українську владу.

План – небезпечний для майбутнього України. Про який я і багато моїх однодумців вже попереджали.

Це – проведення виборів на Донбасі відразу після роззброєння бойовиків і виводу російських військ. Без проведення реальної процедури деокупації, без розслідувань, судів і покарання винних за законом України. Ось вам пряма мова Петра Порошенка, вечір 16.07.2018. Речення складне, нагромаджене, читайте уважно:

«Одразу ж після того, як будуть виведені російські війська з нашої території, як вона забере артилерію, як вона забере танки, як вона забере системи залпового вогню, як вона роззброїть… як миротворча місія роззброїть незаконні збройні формування, ми одразу ж готові почати політичний процес по підготовці місцевих виборів і будемо вести діалог з тими, кого на виборах, які будуть визнані вільними і відповідаючими волевиявленню громадян, які проживають на території Донецької і Луганської областей, будемо вести діалог щодо реалізації прав місцевого самоврядування в звільнених територіях. Це є Мінськ, там так написано. І ми готові неухильно виконувати домовленості».

… Моторола мабуть в пеклі жалкує, що не дожив, а то б став справжнім легітимним депутатом.

Тетяна Висоцька

Джерело

Все буде Україна