«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Тільки дурень може відстоювати державний статус російської мови в Україні, щоб його діти жили при комендантській годині!” Цимбалюк яскраво осадив речницю МЗС РФ Захарову

У своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк яскраво “осадив” речника МЗС Росії Марію Захарову, яка в черговий раз звинуватила Україну в утисках російськомовного населення.

Зокрема, росіянка дозволила собі порівняти українців з фaшuстами і безпідставно звинуватити їх у переслідуваннях росіян. «Проведена Києвом політика носить відверто дискримінаційний характер! Ускладнюється політика влади по сегрегації населення на людей першого, другого сорту. По суті, російськомовні піддаються подвійний дискримінації. Те, що не вдалося фaшuстам, тепер вдається в центрі Європи! »- висловилася несамовита дипломат країни-агресора.

Цимбалюк не став мовчати, і нагадав Захаровій, чим закінчилася захист «російськомовних» на Донбасі. «Слава Богу, частини Донецької і Луганської області Машині друзі з Міноборони вже« врятували »- у них тепер немає проблем з українською мовою. Так, з’явилися інші, з комендантською годиною, але маємо те, що маємо », – зазначив українець. Цимбалюк також вказав Захаровій, що перш, ніж дорікати інші країни в порушенні міжнародного права, треба згадати про злочини її держави. «Наші« російські друзі »як зазвичай кажуть, що ми комусь щось винні. В першу чергу – «російським друзям». Вони кажуть про наші зобов’язання, але завжди забувають про свої. А взагалі все на цій планеті в житті пов’язано. Спочатку ви порушуєте базові документи про недоторканність кордонів, а потім верещите, кажучи про те, що в нашій країні більше уваги приділяється українській мові. Але це ж логічно! Тільки кретин може продовжувати відстоювати державний статус російської мови в Україні, щоб його діти жили при комендантській годині », – висловився журналіст.

Все буде Україна